BAKIRÇAY’IN EKONOMİSİ “BERGAMA'DA”  MASAYA YATIRILACAK!

BAKIRÇAY’IN EKONOMİSİ “BERGAMA'DA” MASAYA YATIRILACAK!

Bakırçay Ekonomi zirvesinde masaya yatırılacak İzmir ve Bakırçay iş dünyasında yoğun ilgi göstereceği zirve bu yıl Bergama Kültür Merkezinde düzenlenecek.

İzmir’in parlayan yıldızı Bergama- Aliağa ve Menemen ekonomisi Bakırçay Bölge Gazetesi tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenecek olan Bakırçay Ekonomi zirvesinde masaya yatırılacak İzmir ve Bakırçay iş dünyasında yoğun ilgi göstereceği zirve bu yıl Bergama Kültür Merkezinde 7 Aralık Perşembe günü saat 13 ile 17 arasında gerçekleştirilecek.

Ev sahipliğini Bergama Ticaret Odasının yapacağı zirvede bu yıl Bergama Ticaret Odası Başkanı Fikret Ürper ile Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka’nın moderatör olacağı iki oturumdan oluşacak ilk  oturum da Bakırçay’ın Enerjisi adı altında düzenlenirken  yaklaşık 2 saat sürecek oturuma 6 civarında konuşmacı katılacak ve konuşmacılar bölgede hızla yatırımcı çeken yenilenebilir enerji özellikle de rüzgar enerji yatırımları tartışılacak. 2’inci oturuma ALTO Başkanı Adnan Saka başkanlık ederken Bakırçay’ın geleceği ve Organize Sanayi Bölgeleri adlı oturum da  bölgedeki Organize ve ihtisas sanayi bölgesi yöneticileri bölgedeki yatırımların geleceğini tartışacaklar 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.