Balböceği Necati ile yeniden

Balböceği Necati ile yeniden

Yeni yıla Kaya İzmir Termal’de giren misafirler İzmirli başarılı sunucu Mehmet Necati Şentürk’ün 70, 80 ve 90’lı yıllara damgasını vuran sanatçı taklitlerinin de yer aldığı keyifli sahne şovlarıyla unutulmaz bir gece yaşadılar.

Kaya İzmir Termal ve Zeytin Sanat Organizasyon, hazırladıkları retro konseptli yılbaşı programıyla, Türkiye'de eğlence kültürünün 40 yıllık bir dönemine damga vuran,  günümüzde ne yazık ki unutulmaya yüz tutmuş, insanların sevdikleri, hayran oldukları sanatçılara "elini uzatsa dokunabilecek kadar" yakın oldukları gazino kültürüyle bir kez daha buluşturdular.

Venüs Roof Salonu’nda dekorundan menüsüne, repertuarından kostümlerine tüm ayrıntılarıyla nostalji rüzgarı eserken,  unutulmayacak güzellikteki eğlenceli gazino geceleri bir kez daha misafirlerden tam not aldı.   

Gecenin yıldızı Seyyal Taner ve çok sayıda sanatçının sahne aldığı Büyük Efes Gazinosu’nun sunucusu “Balböceği Necati” sahne adıyla Mehmet Necati Şentürk; 70’li, 80’li ve 90’lı yıllarda sahnelere damgasını vurmuş Türk Pop, Sanat ve Halk Müziği sanatçıları, dönemin komedyenlerinin taklitleri ve çok özel anonsları ile Venüs Roof salonunu dolduran misafirlere kahkaha dolu bir nostalji gecesi yaşattı.

“Balböceği Necati” sahne adının Türkiye’de şov dünyasına adını altın harflerle yazdırmış komedyenler Balarıları ve Uğur Böcekleri’nden esinlenilerek uygun görüldüğünü hatırlatan sunucu Mehmet Necati Şentürk “Balböceği Necati olarak sahne aldığımda, bu büyük sorumlulukla daha da heyecan duyuyorum. Bana esin kaynağı olan meslek büyüklerimi sevgi ve saygıyla bir kez daha yad ediyorum” dedi…

Zeytin Sanat imzasıyla hazırlanan Yılbaşı Gazinosu konseptli organizasyon, en son iki yıl önce bir başka otelde gerçekleştirilmişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.