Balçova Aday Adayı Kayacan: İnciraltı’nı plaj yapacağım

Balçova Aday Adayı Kayacan: İnciraltı’nı plaj yapacağım

CHP Balçova Belediye Başkan Aday Adayı Semra Aksakal Kayacan, katıldığı TV programında önemli açıklamalarda bulundu. Aksakal "İnciraltı’nın kesinlikle planlanması lazım. Belediye Başkanı olursam İnciraltı’nı plaj yapacağım" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Balçova Belediye Başkan Aday Adayı Semra Aksakal Kayacan Ege Telgraf TV’de Seçim Sizin Programına katıldı.

Kayacan, aday adaylığına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Kayacan'ın açıklamalarının satır başlıkları:

chp-balcova-aday-adayi-aksakal-ben-kavgaya-gelmiyorum-hizmete-geliyorum.webp

"BALÇOVA’DA DA DEĞİŞİM OLSUN"

"2014 yılında aday oldum başkanlık kısmet olmadı. Projelerimi kenarda tuttum. Bu sene tekrar aday adayı oldum. Ben Balçova’yı yönetmeye talibim. CHP’nin genel merkezinde yaşanan değişimin kentimize ve ilçemize yansımasını umut ediyorum. Mevcut başkan Türkiye Cumhurbaşkanı ile aynı süredir görev yapıyor. Geçen dönem kendisi olamadı eşi geldi göreve o da layığıyla tamamladı görevini. Belli bir süreden sonra insanlar aynı görevde kaldığında hantallaşabiliyor. Dünyada değişmeyen tek şey değişim ise Balçova’da da değişim olsun. Özgür Özel bakış açısıyla yeni bir anlayış getirdi. Adı gibi özgür bir örgüt istiyor ve bu da hepimize cesaret verdi bu yüzden değişimin sancılı olacağını düşünmüyorum. Herkes sağduyulu hareket ediyor. Bu dönem çok umutluyum çünkü geçmiş dönemde görülmeyen anlayış bu dönemde var. Genel Başkanımız kadını ötekileştirmeyen bir anlayışla yaklaşıyor. Kadının elinin değdiği yapının sonuçları her zaman güzel oluyor.

İNCİRALTI’NIN PLANLANLARI

"Temiz bir Balçova diyerek yola çıkmamız gerek. Balçova’da otopark sorunumuz var. Çıkmaz yollarımız var. Sokakların ıslahı gerek. Günümüz Türkiye’sinde çöplerin yerin altına inmesi lazım. Kenti temizlemek ve arındırmak gerek. Bizde hiç altyapı yok. Yıllardır arsa mağdurları var. Yerel iktidar hükümet ile el ele vererek bu sorunu çözmek zorunda. İnciraltı’nın kesinlikle planlanması lazım. Belediye Başkanı olursam İnciraltı’nı plaj yapacağım ve Balçova’nın aidiyetini sağlamak istiyorum. Çok güzel bir projeyle hem o bölge geliştirilir hem de İzmir’in akciğeri olmaya devam edersiniz. Ekonomik olarak ilçemize çok iyi katkıları olan projeler hazırlayabiliriz. Teleferiği Balçova’nın markası haline getirmemiz şart. Balçova’ya bir huzur evi bir kreş ve can dostlarımız için hayvan parkı istiyorum. Balçova’yı Balçovalılarla yönetmek istiyorum. Balçova bunu özledi. Acımasız siyasetin yerel yönetimleri ve parti içi kaoslar son bulacak.

"KAVGAYA DEĞİL HİZMETE GELİYORUM"

"Balçova’da bulunan eski binaları deprem etüdüne uygun şekilde yenileyebiliriz. Ama içindeki vatandaşı mağdur etmeden yapmalıyız. Yeni bina yapılırken onun bütçesi ne olacak bunları düşünmeniz gerekiyor. Ben kavgaya gelmiyorum hizmete geliyorum."

" ADAY OLMAK İSTİYORUM"

"Öncelikle genel merkeze seslenmek istiyorum. Ben aday adayı olmak değil aday olmak istiyorum. Hangimiz en başarılı hizmeti verecekse o görev alsın. Balçovalıya söyleyebileceğim tek şey yeter söz sizin olsun. Siz artık olmayanı isteyin ne olur. Mevcut yönetime de teşekkür ederim yaptıkları çok güzel işler var. Belediye Başkanlığı meslek değildir."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.