Balçova Belediyesi patili dostları yalnız bırakmıyor

Balçova Belediyesi patili dostları yalnız bırakmıyor

Balçova Belediyesi, veterinerlik hizmetleriyle 15 binden fazla hayvana sahip çıkarken bünyesindeki Pati Parklar'da da patili dostlara sıcak ve güvenli yuva sağladı.

MEDYA EGE - Hayvan hakları konusunda en fazla duyarlılık gösteren ve can dostlara yönelik hizmetlere büyük önem veren belediyeler arasında yer alan Balçova Belediyesi, Belediye Başkanı Fatma Çalkaya önderliğinde 5 yıl boyunca, binlerce sokak hayvanı için daha konforlu olanaklar sunarak hayatlarına dokundu.

Bu kapsamda belediye, veterinerlik hizmetleriyle 15 binden fazla hayvana sahip çıktı, bünyesindeki Pati Parklar'da patili dostlara sıcak ve güvenli yuva sağladı.

Sosyal medya hesabından konuya ilişkin bir video paylaşan Başkan Çalkaya, açıklamasına şu notu düştü:

"Geçtiğimiz beş yılda Balçova Belediyesi hayvan hakları konusunda en çok duyarlılık gösteren belediyelerden biri oldu. Veterinerlik hizmetlerimizde 15 bin’den fazla minik dostumuzun hayatına dokunduk. Açılan Pati Parklarda patili dostlarımıza sıcak ve güvenli bir yuva sağladık."

202021413458865.jpg

BALÇOVA PATİ PARK

Balçova Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından oluşturulan ve İzmir'de ilk kez uygulanan Balçova Pati Park, sokak kedilerinin daha korunaklı ve beslenme odaklı bir alanda yaşamalarını sağlıyor. Pati Park’ın içinde kedi evleri, su kapları, mama kapları ve can dostların oyun oynayacağı aparatlar bulunuyor. Sadece kedilerin girebileceği küçük girişleri olan etrafı çevrilen Pati Park’ın bakımı belediyenin görevlileri ve gönüllü hayvan severler tarafından yapılıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.