Balçova Belediyesi vatandaşla dayanışmayı büyütüyor

Balçova Belediyesi vatandaşla dayanışmayı büyütüyor

Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, belediye aşevine ilişkin bir açıklama yaparak aşevlerinden ihtiyaç sahibi vatandaşların yararlandığını söyledi.

MEDYA EGE - Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket ederek vatandaşlara önemli desteklerde bulunan Balçova Belediyesi, faaliyetlerini sürdürüyor. Bu kapsamda belediye, bünyesindeki aşevinden 600 yaşlı, hasta ve kimsesiz vatandaşa 5 çeşit yemek götürüyor. Bunun yanı sıra ihtiyaç sahibi vatandaşların, erzak ve yakacak ihtiyacı da belediye tarafından karşılanıyor. Bu şekilde Balçovalı vatandaşlar, kimseye muhtaç olmadan yaşamını sürdürebiliyor.

balcovanin-dayanisma-menusu-h51985-a3f5f.webp

"Balçovamızda kimse aç ve açıkta değil" diyen Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, "Belediyemizin Aşevi'nden yaklaşık 600 yaşlı, hasta ve kimsesiz vatandaşımıza sıcak yemeklerini ulaştırıyoruz. Maddi durumu veya sağlığı el vermeyen herkesin başvurabileceği sosyal yardımlarımızla Ailemizin her bir ferdine destek oluyoruz. Balçova'da kimse aç ve açıkta kalmaz…" cümleleri ile dayanışmaya işaret etti.

gdgdgd2-1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.