Balçova Belediyesi'nden o iddialara yalanlama! 

Balçova Belediyesi'nden o iddialara yalanlama! 

Balçova Belediyesi, belediye binası önünde meydana gelen olayla ilgili açıklama yaptı.

Medya Ege- Balçova Belediyesi, ilçede yaşanan  İrfan Y. (44), kardeşinin aynı belediyede işe alınmaması nedeniyle belediye binası önündeki meydanda yarı otomatik av tüfeği ve kurusıkı tabancayla havaya ateş açtığı olaya dair açıklama yaptı. 

Balçova Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada şunlar belirtildi;

İlçemizde pazar günü İrfan Y. isimli kişinin katıldığı adli bir olayla ilgili bugün bazı basın yayın organlarında haberler yer almıştır. Kişinin emniyet ve mahkemede verdiği ifadeden de anlaşılacağı gibi olay bahse konu kişinin girdiği bunalım sonucu gerçekleştirdiği bir olaydır. 

İşsizliğin yoğun olarak yaşandığı günümüzde belediyemize de çok sayıda iş başvurusu yapılmaktadır. Ancak bahse konu kişinin herhangi bir akrabası ile ilgili belediyemize bir iş başvuru talebi olmamıştır. 5800 kişinin iş başvuru talebinin olduğu Belediyemizin CV Bankasında bu kişiler ile ilgili bir CV de bulunmamaktadır. Bu olay ifadesinde de açıkça yer almaktadır. Belediyemizin adli bir vakada bu şekilde anılması, tek amacı Balçova Halkı’na kaliteli hizmet götürmek olan Balçova Belediyesi Ailesini derinden yaralamıştır.  Söz konusu habere yer verirken bu açıklamamızın dikkate alınmasını saygılarımızla rica ediyoruz. 

balcova-bilgi.jpg
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.