Balçova Belediyesi’nden yaz etkinlikleri

Balçova Belediyesi’nden yaz etkinlikleri

Yaz aylarında çocukların sosyal ve sportif etkinliklerle buluşmasını sağlamak amacıyla Balçova Belediyesi tarafından düzenlenen yaz etkinlikleri ile çocuklar eğlenerek güzel bir tatil geçiriyor.

Her çocuğun tatilinin güzel geçmesi amacıyla Balçova Belediyesi’nin yaz aylarında düzenlediği etkinlikler bu yıl da dolu dolu geçiyor.

Yaz spor okulları ile eşgüdümlü olarak düzenlenen etkinliklerde Balçovalı Çocuklar yaş guruplarına göre, müzelere, aquaparka ve akvaryuma götürülüyor. Spor okulları öğretmenlerinin gözetiminde etkinliklere katılan çocuklar gönüllerince eğlenerek yeni arkadaşlar ediyor.

balcovayaz05.jpg

Güzel bir tatilin her çocuğun hakkı olduğunu ifade eden Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya “Artan ekonomik baskılar nedeniyle bazı aileler çocuklarını farklı aktivitelere götüremiyor. Biz de gelir durumu iyi veya kötü tüm ailelerin çocuklarının bir nebze de olsa iyi bir tatil geçirmesini istiyoruz.

balcovayaz01.jpg

Bu nedenle çocuklarımız için farklı geziler ve etkinlikler düzenliyoruz. Onların yüzlerindeki gülümseme ve biriktirdikleri anıların çok kıymetli olduğuna inanıyoruz” diyerek etkinliklerin okullar açılıncaya kadar devam edeceğini belirtti.

balcovayaz04.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.