BALÇOVA TERMAL'DEN 14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ FIRSATLARI

BALÇOVA TERMAL'DEN 14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ FIRSATLARI

Özel gün ve sosyal aktiviteler ile öncü olmayı hedefleyen Balçova Termal Turizm ve Otelcilik, 14 Şubat Sevgililer Gününe özel fırsat paketleri sunuyor.

14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle özel etkinlik düzenlediklerini belirten  Balçova Termal Turizm ve Otelcilik Yönetim Kurulu Üyesi Ergün Erdoğan, 14 Şubat’ta sizleri sevdiğinizle, arkadaşınızla, eşinizle birlikte doğayla iç içe kaplıcalarıyla dünyaca tanınan Balçova Termale bekliyoruz" diye konuştu.

 

Sundukları kaliteli hizmetler ve sahip oldukları standartlarla emsallerine göre son derece makul ve ekonomik fiyatlarla büyük ilgi gördüklerini kaydeden Ergün Erdoğan 14 Şubat'la sosyal aktivitelere start verdik. İzmir'de renkli bir atmosfer oluşturmaya çalıştıklarını belirterek, bütün çiftler bu anlamlı günü Balçova Termal'de romantik bir havada güzel bir geleceğe adım atabilirler. Misafirlerimiz kusursuz hizmetlerimizle güzel bir anıyla mutlu bir geleceğe adım atacakları bu güzel atmosfere davet ediyorum" dedi.

Erdoğan; Banket satışları düğün, doğum günü, etkinlik sevgililer gününe özel kutlama ve organizasyonlara imza atmaya devam ediyor. Balçova Termal Otelde 14 Şubat'a özel programlarıyla romantik bir akşam sizi bekliyor" şeklinde konuştu.

14 ŞUBAT'A ÖZEL EV SAHİPLİĞİ

14 Şubat Sevgililer Günü’nde yüzlerce mekân büyüleyici atmosferlerinde birbirinden güzel etkinlikler ve tadına doyulmaz menüleriyle âşıklara unutulmaz bir gün vaat ediyor. Bu özel güne yakışır pek çok sürprizle birbirinden romantik alternatiflere yer veren Balçova Termal bu özel güne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

DOĞASI, ŞİFALI  SULARI VE LEZZETLERİYLE ÖZEL

14 Şubat’ı unutulmaz kılmak isteyenlere birbirinden özel paylaşımlarla yol gösteren Balçova Termal sadece doğası ve şifalı kaplıca sularıyla değil, eşsiz lezzetleriyle de adından söz ettiriyor.

14 Şubat'a özel olarak hazırlanan 'sevgililer günü özel menüsü' gibi zengin lezzetlere sahip olmasının yanı sıra lezzet ikramlarıyla da farklılık oluşturuyor. Sevgililerin birlikte geçireceği romantik saatler için günler öncesinden hazırlanan Balçova Termal, Türk Mutfağı’ndan en güzel örneklerinin yer alacağı sayısız alternatiflere de yer veriyor.

KONAKLAMA DA 14 ŞUBAT'A ÖZEL FİYAT

Balçova Termal, Sevgililer Günü’nü tek bir günle kısıtlamak istemeyenleri çok özel paket programlarıyla ‘Konaklama’ seçenekleri sunuyor. En güzel odalarını sevgililer için hazırlayan tesislerde sabah kahvaltısı ve SPA gibi sürprizlerin yer aldığı konaklama 14 Şubat'a özel indirim paketleriyle sunuluyor. Bahçe Odalarda kahvaltı dahil iki kişilik konaklama fiyatları bu güne özel sadece 169 TL, kişi başı ise 89 TL'den özel gün fırsat fiyatlarından yararlanabilirsiniz. 

GÜNÜN ROMANTİK MÜZİKLERİ SİZİ BEKLİYOR

Sürpriz ve ikramlarında iddialı yeme içme, konaklama alternatiflerinin yanı sıra eğlencede sürprizleri de var. Canlı müzik eğlence ile bu özel günü doyasıya yaşayacaksınız.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.