Balçova'da engelsiz yeni yıl partisi

Balçova'da engelsiz yeni yıl partisi

Balçova’da yaşayan engelli bireyler için düzenlenen yeni yıl partisinde hayatın engellerine takılmayan gençler, aileleri ve Başkan Çalkaya ile birlikte gönüllerince eğlendi.

Balçova Belediyesi’nin ilçede yaşayan engelli bireyler için geleneksel hale getirdiği Engelsiz Partisi bu yıl da coşkuyla kutlandı.

Belediyenin Engelsiz Halk Oyunları ekibindeki gençler, Engelsiz Şekerleme Projesi’ne katılarak süsleme ve şekerleme üretip para kazananlar ve daha onlarca engelli birey aileleri ile birlikte belediyenin Engelli Rehabilitasyon Merkezi’ndeki düzenlenen partiye katılım sağladı.

engelsizparti07.jpg

Şapkalarını ve gözlüklerini takan gençler müzik eşliğinde Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya ve Belediye Meclis üyeleri birlikte dans ederek oyunlar oynayarak gönüllerince bir yılbaşı kutlaması yaptı. Hep birlikte yeni yıl pastasını kesen gençlere yeni yıl hediyeleri verildi.

engelsizparti02.jpg

Gençlerle birlikte partide eğlenen Başkan Çalkaya “Hayatımda kutladığım en güzel yılbaşı partileri sizlerle birlikte kutladığım partiler. Sizleri çok seviyorum çünkü sizleri birer evladım gibi görüyorum” dedi. Gençlerin ailelerine hitap eden Başkan Çalkaya “Sizlerin azmi önünde saygıyla eğiliyorum. Çünkü sizin azminiz çocuklarımızın hayata bağlanmasını sağlıyor. Biz de Balçova Belediyesi olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonra da koşulsuz bir şekilde sizlere destek olacağız” diye konuştu.

engelsizparti04.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.