Balçova'da Korku Evi açıldı

Balçova'da Korku Evi açıldı

Son zamanların trendi olan Korku Evi macerası artık Balçova'da.

Son zamanların trendi olan Korku Evi macerası artık Balçova'da.Adrenalin korku ve aynı zamanda zekasına ve cesaretine güvenenlerin buluşma noktası ''Duyoz Korku Evi'' Palmiye AVM içerisinde.

Yoğun ilgi ve talep üzerine açılan korku evi'nin açılışını izmir'in sevilen sanatçısı Mikrop Hikmet Lakaplı Hikmet Durmuş açtı.

İkramların bol olduğu görkemli açılışa ilgi büyüktü.

Beklediklerinin üzerinde yoğun ilgi gördüğünü belirten Mikrop hikmet '' Eğlenerek korkmak isteyenleri buraya bekliyoruz.Ailenizle dostlarınızla yada iş arkadaşlarınız ile kurduğunuz grupla buraya gelip  gerçek korkuyu ve gerçek adrenalini yaşayabileceğiniz Korku Evimizde yaşayacağınız dakikalar emin olun sizlere Uzun zaman aklından çıkamayacak anılar olarak kalacaktır.''dedi

Korku Evi Yöneticileri Duygu Bora ve Ozan Akbaba '' Esrarengiz odalarımız arkadaşlarınızı çığlıkları ve şifreleri çözme mücadelesi ile herkesin harcı olmayan Korku Evinden kurtulma macerasını yaşayacaksınız. Sık aralıklar ile konseptini ve şifrelerini değiştireceğimiz oyunlarımızın heyecanına meraklılarını bekliyoruz.” dedi.

1-297.jpg2-279.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.