Balçova'da okullar yeni eğitim yılı için hazırlanıyor!
Balçova Belediyesi, yaz tatilinde Asil Nadir İlkokulu'nda boyama işlemi gerçekleştirdi. Başkan Onur Yiğit, eğitime desteklerinin süreceğini belirterek, “Her şey Balçova ve Balçovalılar için!” dedi.
MEDYA EGE - Balçova Belediyesi, eğitim kurumlarına yönelik destek çalışmalarına yaz tatilinde de ara vermedi. Belediye ekipleri, öğrencilerin daha sağlıklı ve estetik bir ortamda eğitim görebilmesi amacıyla Asil Nadir İlkokulu'nda gerçekleştirdiği boyama işlemlerini tamamladı. Belediyenin imkanları doğrultusunda gerçekleştirilen bu çalışmalarla okullar yeni eğitim-öğretim yılına daha temiz ve düzenli bir şekilde hazırlanırken, öğrencilerin okul sevgisinin de artırılması hedefleniyor.

"HER ŞEY BALÇOVA VE BALÇOVALILAR İÇİN"
Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Balçova Belediye Başkanı Onur Yiğit, eğitime verdikleri önemin altını çizdi. Başkan Yiğit, “Yaz tatilinde okullara da destek olıyoruz. Ekiplerimiz Asil Nadir İlkokulu'nu boyadı. İmkanlarımız dahilinde eğitim kurumlarımıza desteğimizi sürdüreceğiz. Her şey Balçova ve Balçovalılar için!” ifadelerini kullandı.
Belediyenin bu hizmeti, öğrenci velileri ve okul yönetimi tarafından da memnuniyetle karşılandı. Okul yetkilileri, yapılan bakım ve yenileme çalışmalarının, hem öğrenciler hem de öğretmenler açısından motivasyon artırıcı bir etkisi olduğunu vurguladı. Eğitim kurumlarına yönelik bu tür çalışmaların önümüzdeki dönemlerde de devam edeceği bildirildi. Balçova Belediyesi, sadece eğitim değil, sağlık, altyapı, çevre düzenlemesi ve sosyal hizmet alanlarında da kent genelinde faaliyetlerini sürdürüyor.





Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.