Balçovalı çocuklara Sömestir sürprizi: Kar Şenliği başlıyor!

Balçovalı çocuklara Sömestir sürprizi: Kar Şenliği başlıyor!

Balçova Belediyesi, sömestr tatili kapsamında çocuklar için Kar Şenliği düzenliyor. 20 Ocak Salı günü yapılacak etkinlikte, çocuk sesleri Cumhuriyet Meydanı'nda yankılanacak.

MEDYA EGE - Balçova Belediyesi, sömestr tatili kapsamında çocuklara yönelik renkli bir etkinliğe imza atmaya hazırlanıyor. Balçova Belediye Başkanı Onur Yiğit’in sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya göre, ilçede “Kar Şenliği” düzenlenecek. Etkinlik, 20 Ocak Salı günü saat 10.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilecek.

Başkan Yiğit, açıklamasında çocukların yüzünde tebessüm, yüreklerinde unutulmaz anılar bırakmayı amaçladıklarını belirterek, şenliğin oyunlar, kahkahalar ve karın coşkusuyla geçeceğini ifade etti. Etkinlik boyunca Cumhuriyet Meydanı’nın çocuk sesleriyle şenleneceği vurgulandı.

2.png

Kar Şenliği süresince katılımcılara sıcak sucuk ekmek ikramının yanı sıra çay, su ve kahve ikramları da yapılacak. Belediye yetkilileri, etkinliğin hem çocuklar hem de aileler için kış mevsiminin keyfini birlikte çıkarabilecekleri bir buluşma olacağını kaydetti. Başkan Yiğit, tüm çocukları ve ailelerini bu özel etkinliğe davet ederek, “Balçova’da mutluluk çocuklarla çoğalır” mesajını paylaştı.

g-bl-z8wmaav6h5.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.