Balçovalı miniklerin yaz aktiviteleri devam ediyor

Balçovalı miniklerin yaz aktiviteleri devam ediyor

Balçova Belediyesi, yaz tatiline giren minikler için aktiviteler düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda havuza götürülen çocuklar ile bir araya gelen Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, "Bu size bir yaz tatili hediyesi, çok eğlenin" dedi.

Nilda Altın Okay- Balçova Belediyesi tarafından hazırlanan çocuklar için yaz aktiviteleri hız kesmeden devam ediyor. Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, bu kapsamda havuza götürülen çocuklar ile bir araya geldi. Minikler ile sohbet eden Çalkaya, "Hepinizin karnelerinin çok iyi olduğuna eminim. Bu da size bir yaz tatili hediyesi. Bugün çok güzel eğlenin ama çok dikkatli olun. Öğretmenlerinizin dediklerine mutlaka uyun" dedi.

Başkan Çalkaya, etkinliğe ilişkin paylaşımında "Çocuklarımız için hazırladığımız Yaz Aktiviteleri devam ediyor. Bugün havuza giden çocuklarımızla görüştüm. Hepsi çok sevinçli, çok mutlu. Bu mutluluğun devam etmesi için ve güzel zaman geçirmeleri için farklı yaş guruplarının aktiviteleri bayramdan sonra da devam edecek." ifadelerini kullandı.

780x411-chp-izmir-balcova-belediye-baskan-adayi-fatma-calkaya-kimdir-fatma-calkaya-nereli-1553962322733.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.