Balçovalılar sokaklarda temizlik yaptı!

Balçovalılar sokaklarda temizlik yaptı!

Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya’nın öncülüğünde yüzlerce Balçovalı ellerine süpürgeler alarak sokaklarda temizlik yaptı. 

Çiçek gibi bir İzmir sloganı ile başlayan temizlik kampanyasına Balçova’da vatandaşlar yoğun bir ilgi gösterdi.  Sabah erken saatlerde Balçova Belediyesi önünde toplanan vatandaşlar Sakarya Caddesi’nde ve Fevzi Çakmak Mahallaesi’nde sokakları temizledi. Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, CHP Balçova İlçe Başkanı Aygül Eryılmaz, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Zekeriya Mutlu, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de vatandaşlar ile birlikte temizlik kampanyasına katıldı. Balçova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri de kampanya programına dahil oldu. 

balcovatemiz02.jpg

Kampanyanın çok iyi bir başlangıç olduğunu ifade eden Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya “Her zaman söylediğimiz bir şey var o da eğitim. Çevre Temizliğinin başlangıcının da eğitimden geçtiğine inanıyorum. Bu ve benzeri kampanyalar bu eğitimin ilerlemesine vesile olacaktır. Bu nedenle kampanyaya Katılarak destek veren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Umarım en kısa sürede çevre bilincinin tam anlamıyla hayat bulduğu günlere kavuşuruz” dedi. 
balcovatemiz04.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.