Balıkesirspor'dan Yiğit Gökoğlan'dan Veda Mesajı

Balıkesirspor'dan Yiğit Gökoğlan'dan Veda Mesajı

Balıkesirspor yönetimi tarafından kadro dışı bırakılan Yiğit Gökoğlan, veda mesajı yayınladı.

Karşıyaka maçında kavga eden Kerim ve Tadic’la birlikte süresiz kadro dışı bırakılan Yiğit Gökoğlan, instagram hesabından Balıkesirspor camiasına veda etti.

Yiğit Gökoğlan, mesajında, “Bütün taraftara, Balıkesirspor yönetimine ve büyük Balıkesirspor camiasına teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin. Bizden yana ufacık da olsa bir hakkımız geçmiş ise helal olsun” ifadelerine yer verdi.

Kırmızı-beyazlı yöneticiler ise kadro dışı bırakıldıktan sonra bir hafta izin verilen 3 futbolcu için ayrı antrenman programı hazırlanacağını açıkladılar, “Üçünün de sözleşmesi sürüyor. İnisiyatif bizde” dediler.

Kadro dışı bırakılan oyunculardan Yiğit Gökoğlan’ın sözleşmesi 2017’de Kerim ve Tadic’in ise 2018’de bitiyor.

KERİML’E YENİ BİR CEZA

Öte yandan bu sezon asistleri ve golleriyle kırmızı beyazlı ekibin en çok dikkat çeken oyuncularından biri olmasına rağmen Karşıyaka maçından sonra Tadic’e saha içinde yumruk attığı için hem kadro dışı bırakılan hem de 40 bin TL de para cezası verilen Kerim Avcı’ya bir ceza daha gelebilecek.

Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği tarafından “Saldırı” suçundan Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevkedilen Kerim, yönetmelik gereği 5 ila 10 maç arasında ceza alacak. Sezonu kapatmasına kesin gözüyle bakılan Kerim’in cezasının önümüzdeki sezona sarkabileceği bildirildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.