Balkan Festivali, tüm hızıyla devam ediyor!

Balkan Festivali, tüm hızıyla devam ediyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 15.Balkanlılar Halk Dansları ve Kültür Festivali sürüyor

Festivalde İzmir Gültepe Makedonya Göçmenleri Derneğinin standı da yoğun ilgi gördü.Standta Balkanlara ve Makedonya'ya özgü objeler,kitaplar ve yöresel tatlar ziyaretçilerin yoğun ilgisini çekti.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Milletvekili Kani Beko ve K.Makedonya İstanbul Başkonsolosu Aktan Ago'da standı ziyaret edenler arasındaydı.

img-20210925-wa0011.jpg

İzmir Gültepe Makedonya Göçmenleri Derneği Başkanı Birol Özkardeşler "Dolu dolu bir Balkan Festivali geçiriyoruz. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer başta olmak üzere festivale emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Rumeli Balkan Dernekleri olarak kültürümüzün yaşatılması ve tanıtımı için bu festivaller çok önem arz ediyor. Bizlerde günler öncesinden en iyi şekilde bu etkinliğe hazırlanmaya çalışıyoruz. Görmüş olduğumuz yoğun ilgiden çok onurlu ve mutluyuz. Bu duygu ve düşünceler gelecek etkinliklere hazırlanmamızda bize güç veriyor. En büyük hedefimiz kültürümüzü gelecek nesillere en iyi şekilde aktarabilmek. Destekleriyle güç veren tüm üyelerimize ve yönetim kurulumuza sevgi ve saygılarımı sunuyorum. İyi ki varlar."dedi.

img-20210927-wa0051.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.