BALYELİ: CUMHURİYET DEVRİMLERİNE SAHİP ÇIKIYORUZ

BALYELİ: CUMHURİYET DEVRİMLERİNE SAHİP ÇIKIYORUZ

Cumhuriyet Halk Partisi Kemalpaşa İlçe Başkanlığı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı bu yıl İzmir Kemalpaşa merkeze 35 kilometre uzaklıktaki dağ köyü olan Yenikurudere’de kutladı.

Yenikurudere Köy meydanında gerçekleşen törene Cumhuriyet Halk Partisi Kemalpaşa İlçe Başkanı Ahmet Cemil Balyeli, Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleri, meclis üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları ile Yenikurudere halkı ve çocuklar katıldı. Bayrama katılan çocuklar dağıtılan balon, pamuk şekeri ve Türk Bayrağı ile bayram sevincini yaşadı.

yeni-kurudere-3.jpg

BALYELİ: CUMHURİYET DEVRİMLERİNE SAHİP ÇIKIYORUZ

CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Ahmet Cemil Balyeli ve Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yaptı. Balyeli, 29 Ekim’lerin Cumhuriyet devrimlerine sahip çıkacaklarının sözünü verdikleri günler olduğunu vurgulayarak, “98 yıldır bitmeyen coşku ve gururla en anlamlı bayramımızın sevincini yaşamaktan ve yaşatmaktan mutluluk duyuyoruz. Bugün Kemalpaşa merkeze en uzak köyümüzde bu coşkuyu hep birlikte yaşıyoruz. Merkezlerin meydanlarına sığdırılmaya çalışılan kutlamaları kabul etmiyor, en uzak noktalarda, dağ köylerimizde de bu coşkuyu hep birlikte yaşamak ve yaşatmak istiyoruz. Çünkü biliyoruz ki Atatürk ve silah arkadaşlarının, Cumhuriyet ve devrimlerinin kıymetini yurdumun her köşesindeki halkım biliyor ve günü geldiğinde coşkumuzu kısıtlama girişiminde bulunanlara gereken cevabı verecekler. En büyük bayramımız kutlu olsun!” açıklamasında bulundu.

yeni-kurudere-1.jpg

KARAKAYALI: DURMADAN ÇALIŞIYORUZ

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı da merkeze en uzak noktalardan biri olan Yenikurudere köyünde bayram sevincini köy halkıyla birlikte yaşamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Cumhuriyetin en büyük kazanımı devrimleridir. Biz bu devrimlerin ışığında durmadan sizler için çalışıyoruz. Sizlerden de cumhuriyetimize sahip çıkmanızı istiyoruz. Bayramlarımıza sahip çıkmanızı istiyoruz. Bu coşku hiç bitmesin. Yaşasın Cumhuriyet!” diye konuştu.

yk-22.jpg
Köy halkının yoğun katılımıyla süren kutlamalar, zeybek ve halk oyunları gösterisi ile sonlandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.