Bambi Yatak, Ar-Ge ve inovasyona odaklandı

Bambi Yatak, Ar-Ge ve inovasyona odaklandı

 Bambi Yatak, yüksek katma değerli üretim için Ar-Ge ve inovasyona odaklanmış durumda.

20 kişilik Ar-Ge ekibiyle çalışmalarını bu bakış açısıyla 365 gün boyunca gerçekleştiren Bambi,  her yıl Ar-Ge harikası ürünlerini piyasaya sürüyor.  Son olarak teknoloji harikası bir sistem olan Magic Touch ile dünya ve Türkiye yatak pazarında bir ilke imza atan Bambi, sürdürülebilir bir şekilde müşterilerinin yaşam kalitesini artırmak için gelişmiş teknolojileri kapsamlı teknik bilgi birikimiyle birleştiriyor.

 “Gelecekte var olmak için Ar-Ge’ye yatırım şart”

Bambi olarak her yıl cirosunun yüzde 1’ini Ar-Ge’ye ayırdıklarını söyleyen Gökmen, araştırmacı insan gücüyle inovatif ürünler geliştirdiklerini söyledi. Bu bakış açısıyla Ar-Ge yapmadan geleceğin ekonomik koşullarında var olunamayacağının altını çizen Gökmen, “Hem sektör hem de Bambi Yatak olarak Türkiye’nin 2023 vizyonuna ulaşması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Biz biliyoruz ki sektörde söz sahibi olabilmek için Ar-Ge ve inovasyona yatırım yapmak şart. Bambi olarak bu iki parametre ile tüm iş süreçlerimizi yönetiyoruz. Kısacası Ar-Ge ve inovasyonu DNA’mıza kodladığımızı söyleyebiliriz” dedi. 

“Yataklarımız Ar-Ge sürecinde farklı testlerden geçiyor

Bambi Ar-Ge ekibinin iki farklı departmandan oluştuğunu belirten Gökmen, “Yatak, kumaşlarındaki darbe testi ve süngerlerdeki çökmelere dayanıklılık testi gibi testlerden geçmeden Bambi fabrikasına gelmiyor. Bu süreçler beklediğimiz gibiyse üretim sürecine kendi mataryellerimizi dahil ederek iş süreçlerinin devamlılığını sağlıyoruz. Tabii bu nokta da kendi test ekibimizle (içerimizde test ekibimiz var) önce bir kullanım sağlıyoruz. Bunlarda herhangi bir problem olursa hemen müdahale ederek sorunu ortadan kaldırmayı amaçlıyoruz. Bambi Yatak olarak hem müşteri portföyü hem de üretim hattını geliştiren, inovasyona ve gelişime önem veren bir firmayız. Hedefimiz her zaman yeni nesil teknolojilerle konforu bir arada sunan yatakları müşterilerimizle buluşturmak. Bu hedeflerimize ulaşmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.