Bambi Yatak, kampanyasını uzattı!

Bambi Yatak, kampanyasını uzattı!

Bambi Yatak, son yılların en popüler ev yardımcısı robot süpürge hediyeli kampanyasını Anneler Günü’ne özel olarak uzattı.

Kampanya kapsamında Borjen, Magnasand Therapy, Clima Naturel ve Bamboo Sleep modeli yatak setini annelerine alanlar, ayrıca Fakir markalı robot süpürgeyi de ona hediye etmiş olacaklar.

Yatak sanatının mimarı Bambi Yatak, yoğun ilgiyle karşılanan robot süpürge kampanyasını Anneler Günü’nü de kapsayacak şekilde uzattı. Bambi imzalı yatakların çok beğenilen Borjen, Magnasand Therapy, Clima Naturel ve Bamboo Sleep modellerinin herhangi birinin yatak setini annelerine hediye etmeyi tercih edenler, üstün Alman teknolojisi devi Fakir’in robot süpürgesiyle de annelerinin kalbini bir kez daha kazanacak.

bambiyatak-annelergunu-robotsupurgekampanyasi-1.jpg

Sınırlı sayıda ürün için geçerli

Sınırlı sayıda ürün için geçerli olan kampanya kapsamında Borjen, Magnasand Therapy, Clima Naturel ve Bamboo Sleep modelleri dahilinde 150x200, 160x200, 180x200 ve 200x200 ölçülerinde yatak, baza ve başlıktan oluşan yatak setiyle hediye edilen robot süpürge Fakir’in Robert ll RS 720 modeli. Taksit seçeneklerinin de yer aldığı Bambi Yatak Fakir Robot Süpürge – Anneler Günü kampanyası hakkında detaylı bilgiye www.bambi.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.