Bambi'den bebeklerin uykusuna sihirli bir dokunuş

Bambi'den bebeklerin uykusuna sihirli bir dokunuş

Magic Bambi ile büyüyen bebekler

Bir bebeğin huzurla uyumasını sağlamak için uyuduğu odanın konforlu olması şart.  Odanın; sessiz ve fazla aydınlık olmayan, her gün havalandırılabilen, 21-25 derece arası sıcaklıkta ve en önemlisi doğru bebek yatağı seçilerek tasarlanması gerekiyor. Son teknoloji kullanarak tasarladığı Magic Bambi ile Bambi Yatak, bebeklerin kemik gelişimini doğru şekilde destekleyerek miniklerin konforunu üst skalaya taşıyor.  

Bambi mühendisleri tarafından son teknoloji kullanılarak tasarlanan bebek yataklarıyla Bambi Yatak,  miniklerin sağlıklı ve konforlu bir uyku saati geçirmeleri için çalışmalarını sürdürüyor. 

Magic Bambi ile büyüyen bebekler

Bir bebeğin huzurla uyumasını sağlamak için uyuduğu yatağın konforlu olmasının farkındalığıyla tasarlanan Magic Bambi, minikleri daha güvenilir ve konforlu bir uyku ile buluşturuyor. Çıkarılabilir kılıfı sayesinde de hijyenin manifestosunu yeniden yazan Magic Bambi,  ebeveynlerin tercihi oluyor. Sıvı geçirmez yatak kılıfı sayesinde kötü koku ve mikroorganizmaların oluşumu engelleyen Magic Bambi, kuş tüyü süngeriyle de miniklerin narin bedenlerini düşündüğünü kanıtlıyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.