Bambi’nin 1 milyon TL’lik Ar-Ge yatırımına ödül 

Bambi’nin 1 milyon TL’lik Ar-Ge yatırımına ödül 

Pazarlama ve iletişim dünyasının liderlerinin ödüllendirildiği İstanbul Marketing Awards 2019’da Bambi Yatak “Ürün Geliştirme” kategorisinde Gold Award ödülüne layık görüldü. 

Geçtiğimiz günlerde Zorlu PSM’de gerçekleşen ve Türk iş dünyasındaki kurumların ve markaların, pazarlama süreçlerini dikkate alarak düzenlenen ödül töreninde Bambi Yatak, 1 milyon TL’lik Ar-Ge yatırımıyla ortaya çıkardığı Magnasand Therapy Yatak ile İstanbul Marketing Awards’ın 3 farklı kategorisinden biri olan “Ürün Geliştirme” kategorisinde ödüle değer bulundu. Ödül, Bambi Yönetim Kurulu Üyesi Emre Gökmen’e takdim edildi. 

0-(5)-019.jpg

Huzurlu ve sağlıklı bir uyku için;

Magnasand Therapy Yatak, 100 denek üstünde 20 gün boyunca test edildi. İçerisinde bulundurduğu 20’ye yakın mineral ve bileşen ile stresi azaltan, ağır materyaller içermemesi sebebiyle de “dünyadaki en kaliteli çeşit” olarak nitelendirilen Ünye Manyetik Siyah Kum ile tasarlanan Magnasand Therapy, Bambi’nin inovasyona verdiği önemi kanıtlıyor. Bugüne kadar 30 bin adet Magnasand Therapy üreterek pazara süren Bambi, ayrıca 15 farklı ülkeye de ürünü ihraç ediyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.