Banu Alkan Dünya Güzellerim’den kovuldu mu?

Banu Alkan Dünya Güzellerim’den kovuldu mu?

Onur Akay'dan şok iddia!

Ses sanatçısı Onur Akay, Banu Alkan’la ilgili şok bir iddiada bulunurken, Diva'nın gerçek hayatta da ütü üstünde sucuk kızarttığını iddia etti.

En son RTÜK tarafından 450 bin TL para cezası kesilen "Dünya Güzellerim" isimli program için bir iddiada Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay’dan geldi. Akay, Show TV'de yayınlanan Bülent Ersoy, Banu Alkan, Safiye Soyman ve Burcu Esmersoy’un dünyayı gezip dolaştığı "Dünya Güzellerim" isimli programın, yeni sezonda da devam edeceğini ve yeni sezonda Banu Alkan’ın olmayacağını yazdı!

“BANU ALKAN ARTIK YOK”

Instagram adresinden paylaşım yapan Onur Akay, “Dünya Güzellerim programı yeni sezonda da devam edecek ama Banu Alkan artık yok! Afrodit, programın yönetmeni Mustafa Kotan'ın direktiflerini dinlemediği için, maalesef artık dünyayı gezemeyecek.” dedi.

“GERÇEK HAYATTA DA ÜTÜ ÜSTÜNDE SUCUK YAPTILAR”

Banu Alkan yerine Nur Yerlitaş’ın daha çok yakışacağını yazan ünlü sanatçı Onur Akay şöyle devam etti...

“Aslında rahmetli Oya Aydoğan yaşasaydı, bu programda Bülent Hanım’ın yanına çok yakışırdı. Hatta otel odasında ütü üstünde sucuk yapma fikri, kesinlikle Bülent Hanım’dan çıkmıştır. Çünkü Oya Aydoğan ve Bülent Ersoy, gerçek hayatta da bir otelin odasında gece ocak bulamayınca, ütü üstünde sucuk kızarttılar. Bunu ben Bülent Hanım’ın kendi ağzından duydum. Banu Alkan yerine Nurella’nın daha çok yakışacağını düşünüyorum.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.