Barbaros Caddesi’nde düzenleme

Barbaros Caddesi’nde düzenleme

Atatürk Mahallesi’nin ana arterlerinden biri olan Barbaros Caddesi yepyeni bir görünüme kavuşuyor.

Bornova Belediyesi vatandaşlardan gelen talep ve öneriler doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Atatürk Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda Barbaros Caddesi’nde geniş çaplı yol, kaldırım ve tretuvar yapım çalışmaları başlatıldı. Bornova Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi’nin koordineli çalışmasıyla sürdürülen çalışmaların kısa sürede tamamlanacağı belirtildi. Yenileme ve düzenleme çalışmalarının tamamlanmasının ardından Barbaros Caddesi, hem yaya hem de araç trafiği açısından büyük bir rahatlama sağlayacak.

Başkan Atila “Vatandaşlarımızın taleplerine öncelik veriyoruz”
 
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila Bornova’nın her noktasına eşit ve kaliteli hizmet götürmek için gece-gündüz demeden çalıştıklarını ifade etti. Göreve geldikleri ilk günden beri ortak akıl ilkesiyle vatandaşların taleplerine öncelik verdiklerini ifade eden Atila;
 
“Bornovamızda ekiplerimizin tespit ettikleri aksaklıkların yanı sıra vatandaşlarımızın bizzat ilettikleri isteklerini çalışma planlarımız çerçevesinde öncelikli olarak değerlendiriyoruz. İlçemizi refah düzeyi yüksek, mutlu insanların yaşadığı bir kent haline getirmek için durmadan var gücümüzle çalışıyoruz” dedi. 
 
Kendi sorumluluk alanlarında yürütülen çalışmaların yanında vatandaşların taleplerini diğer kurumlara ileterek çalışmaları koordineli bir şekilde yürütmek için çaba sarf ettiklerini vurgulayan Atila “Çalışmalarda ve projelerde en önemli destekçimiz olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Aziz Kocaoğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.