BARÇIN SPOR İLE KIŞA HAZIR OLUN

BARÇIN SPOR İLE KIŞA HAZIR OLUN

Türkiye’de spor giyim sektörünün İzmirli öncüsü Barçın Spor, dünyaca tercih edilen ünlü spor markalarını kış sezonunda da spor severlerle buluşturmaya devam ediyor.

Türkiye genelinde 34 mağazasıyla, 9 milyonu aşan müşterisine hizmet veren Barçın Spor, kaliteli ürün ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla, Nike’ın 2016 kış sezonu için özel olarak hazırladığı spor giyim ve ayakkabı koleksiyonlarını müşterilerinin beğenisine sundu.

Barçın Spor farkıyla spordan vazgeçemeyenlerin beğenisine sunulan Nike’ın 2016 kış sezonu koleksiyonunda, erkek ve kadın spor ayakkabı modelleri soğuk havalarda kullanıma uygunluğuyla dikkat çekiyor. Soğuk havalar için özel olarak tasarlanan Nike Lunar Force 1 erkek botu su geçirmezliği ile ön plana çıkıyor. Açık hava aktiviteleri için soğuğa karşı eksiksiz koruma sağlayan bot, su geçirmez deriye, zemini kavrayan tutuşa ve ikonik Air Force 1 tasarım ayrıntılarına sahip.  Spor giyimde akla ilk gelen markalardan olan Nike’ın kış sezonu için hazırladığı spor kıyafetleri, rahatlığından ödün vermek istemeyenlere hem hafiflik hem de sıcaklık sunuyor. Nike Sportswear Tech Fleece koleksiyonunda yer alan stili ve rahatlığı dengeleyen kullanışlı erkek eşofman altı, dar, modern kesimiyle ve özel olarak geliştirilen yünlü kumaşıyla hafifliği, kullanışlılığı ve sıcak tutuşuyla dikkat çekiyor. Aynı koleksiyonda yer alan, Nike Sportswear Tech Fleece Dik Yakalı Erkek Kapüşonlu Üst, çok yönlü kullanışlılığı ve soğuk havalarda sağladığı korumayla ön plana çıkıyor.

Kış sezonunda kadınları da unutmayan Nike, efsaneye dönüşen modeli Nike Air Max Thea Mid Kadın Ayakkabısını soğuk havalar için yeniledi. Yumuşak dolgulu bilek kısmıyla soğuk havalardan koruyan ayakkabı, zarif ve dikişsiz deri üst kısmıyla da dayanıklılık sağlıyor. Aynı zamanda Max Air topuk birimi üstün yastıklama sunarken, hafif köpük orta taban rahatlık ve kauçuk Waffle dış taban zemine tutuş sağlıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.