Barçın Spor Türkiye genelinde hızla büyüyor!

Barçın Spor Türkiye genelinde hızla büyüyor!

Nike ile işbirliği yapan İzmirli Spor Perakende zinciri Markası Barçın Spor, giderek büyüyor.

Son bir ay içinde açılan 5 mağaza ile Türkiye'de Nike mağaza sayısını 21'e çıkaran Barçın Spor, sektörde büyümesini emin adımlarla sürdürüyor. İstanbul Havalimanı, İzmir Hiltown, İzmir Forum Bornova, İzmir Agora ve son olarak da Marmaris Mağazalarını açarak Nike'nin Türkiye'de ki 1 numaralı partneri olduklarını belirten Barçın Spor Genel Müdürü Celal Kaya, “İzmir'den çıkan bir marka olarak Türkiye çapında büyümemizi sürdürüyoruz. Bir ayda 5 Nike mağazasını spor giyim severlerin hizmetine sunduk. Ülkemize ve genç nüfusumuza güveniyoruz. Mağazalarımızda yarattıkları performans Avrupa çapında bile oldukça dikkat çekiyor. 2020 yılında da ticaret hacmimizin yeni yatırımlarla daha da artacağını planlıyoruz. Üstelik her noktada genç nüfusumuzun istihdamını da sağlıyoruz. Yeni açılan mağazalarımızla 100'e yakın yeni çalışanı aramıza aldık” diye konuştu.

Temelleri 1956’da atıldı

Ömrünü spora adamış 14 dalda profesyonel hakemlik yaparak kırılması güç bir rekorun sahibi olan Ali Barçın tarafından Gazi Bulvarı'nda küçük bir dükkanda temelleri atılan Barçın Spor, geçen 64 yılda dev bir spor giyim zincirine dönüştü. Koşu ayakkabısından, yüzme gözlüğüne, atlama ipinden pedometreye, basketbol topundan krampona kadar çok geniş bir yelpazede ürün çeşitliğine sahip mağazaların ardından son derece teknolojik yeni nesil Nike mağazaları yarattıklarını belirten Kaya; “Hiltown, Forum Bornova ve Agora Mağazalarımız yeni konseptle hazırlanan mağazalarımız. Tüm Dünya ile aynı anda satışa sunulan Nike ürünlerini hızlı bir şekilde İzmirlilerle buluşturacağız. Tüketicilerimizin markamıza duyduğu güvene çok inanıyoruz. Yatırım planlarımız arasında İzmir’in her zaman daha özel bir yeri vardır” dedi.

Mimarisi İstanbul Boğazı’ndan ilham alınarak tasarlanan gümrüksüz alışveriş alanı Bosphorus Zone’da, global ve Türk olmak üzere toplamda 54 marka 71 mağazanın yer aldığını İstanbul Havalimanı Mağazasının şirket adına çok önemli bir yatırım olduğunu da vurgulayan Celal Kaya, “Günlük ziyaretçi sayımız 2000 kişinin üzerinde. Başta İsrail, Fransa, Rusya ve İran olmak üzere dünyanın bir çok ülkesinden gelen yabancılar 24 saat açık kalan Nike Mağazamızdan hizmet alıyor. Barçın’ın 2. Havalimanı mağazasında günlük kullanım, antreman ve koşu grubunda son derece teknolojik ürünler yer alıyor. 2020 yılında İstanbul yatırımlarımıza devam edeceğiz, bu konuda Nike ile işbirliğimiz sürecek” şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.