Barçın Spor’da Eğitim Günleri

Barçın Spor’da Eğitim Günleri

Türkiye’nin en önemli spor perakende markalarından Barçın Spor, çalışanlarına kariyer fırsatları yaratmaya ve gelişim sağlamaya devam ediyor.

Soysal Perakende Okulu eğitmenleri tarafından verilen “Durumsal Liderlik” programı kapsamında mağaza yöneticileri İzmir’de bir araya geldi.

Radisson İzmir’de gerçekleşen ve 2 gün devam eden programda mağaza yöneticilerine her konuda yetkin olmayı ve mükemmel perakendecilik konusunda tam donanımı hedeflediklerini belirten Genel Müdür Celal Kaya, “Spor Perakende sektörünün İzmirli güçlü markası Barçın olarak hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz. Dünyaca ünlü bir çok markanın tüketicilerle buluşmasında kilit noktadayız. 30’un üzerinde mağazamız ve 500’den fazla çalışanımızla büyük bir aileyiz. Spor sektörüne inanıyor ve yatırım yapmayı sürdürüyoruz. Ekim 2019’da yeni İstanbul Havalimanı Mağazamızı ve İzmir HillTown mağazamızı açacağız. Genç nüfus oranı artmaya devam ediyor. Spor giyimi tercih edenlerin sayısı da buna paralel artıyor. Tüm satış noktalarımızla en iyi hizmeti vermeyi ve kendimizi sürekli geliştirmeyi amaçlıyoruz. Çalışanlarımıza yönelik kariyer programlarına da ayrıca önem veriyoruz. Barçın markası 60 yıldır tüketicilerimizin gözünde çok saygın ve güvenilir durumda. Bunu korumaya devam edeceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.