Barçın Spor'dan voleybol hamlesi!

Barçın Spor'dan voleybol hamlesi!

Barçın Spor, İtalyan Spor Sektörü’nün önde gelen voleybol markası Ninesquared’in Türkiye üretim ve satış distribütörlüğünü aldı.

 2017 yılında profesyonel voleybolcular ve moda tasarım uzmanları tarafından kurulan markanın adı voleybol ağındaki 9 file boşluğundan geliyor. Markanın yaratıcı logosu ise voleybol ağı ve üzerindeki top şeklinde. Ninesquared markasının dünyada sadece voleybol ekipmanları satışı yapan tek spor giyim firması olma özelliğine sahip olduğunu vurgulayan Barçın Spor Ürün Müdürü Murat Kocaerkek, “Barçın spor olarak 60 yıldır sporun ve sporcunun yanındayız. Bir çok spor dalında en yeni ve kaliteli ürünleri müşterilerimize ulaştırıyoruz. Amacı Voleybol sporunu geliştirmek ve daha büyük kitlelere ulaştırmak olan Ninesquared markası ile yaptığımız ortaklıkla bu alanda yeni yetişen sporculara destek olabilmeyi ve voleybol sporunun yayılmasını arzu ediyoruz. Okul spor branşları arasında son zamanlarda voleybol en çok sevilen dallar arasında. Ülke olarak son zamanlardaki başarılarımız ortada; ayrıca dünya klasmanında ilk 6 takım içerisindeyiz. İtalyanların moda ve tasarım alanlarında ne kadar etkili olduğunu bildiğimiz için İtalyan bir firma ile işbirliği yapmayı uygun gördük. Bu ortaklık sonucunda İtalya’da tasarlanan Ninesquared markalı ürünlerin ülkemizde en iyi kalitede üretilmesini sağlayacağız. Şu anda kulüplerle görüşmelerimiz devam ediyor ve çok yakında yeni anlaşma yaptığımız kulüpler hakkında açıklama yapacağız” diye konuştu.

Ninesquared markalı ürünleri tercih eden takımların başında Katar Voleybol Milli Takımı, İtalyan Süper Ligi bayan takımı Cuneo, İtalya A ligi bayan voleybol takımı Trentino, Azerbeycan Süper Ligi Erkek Voleybol Takımları Azerrail ve Murov geliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.