Barçınspor'dan yeni mağaza!

Barçınspor'dan yeni mağaza!

Barçınspor, İstanbul’da 14, Türkiyede 22. Nike Mağazasını İstanbul Maltepe Piazza AVM de açtı

Barçın Spor Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Barçın, şu anda Nike markasının Türkiye satışlarının yüzde 70’lik bölümünü kendi mağaza zinciri üzerinden yaptıklarını belirterek, “Barçın Spor olarak ülkemizde 2 ana Nike partnerinden birincisi biziz. Nike satışlarımız Avrupa’da ilk 4 arasına girdi. 60 yıla yakındır edindiğimiz marka tecrübesini her geçen gün kurumsallaşan yapımız ve profesyonelleşen ekibimiz ile güçlendiriyoruz. Nike’ın Türkiyede ana ortak olarak bizi seçmesinde aldığımız başarılı sonuçlar ve kurumsal yapımızın rolü çok büyük. Spor giyim pazarı her yıl Türkiye’de genç nesil ve spor giyinmeyi sevenlerle istikrarlı bir şekilde yükseliyor. Pandemi sonrası da spor giyime olan talebin artışı sektör için büyük fırsatlar sunuyor . Bu da sektöre olan yatırım arzumuzu güçlendiriyor” diye konuştu.

8b1353b5-dd99-4558-b6db-ae0ffba9c35b.jpg

Live Konseptin tüm Avrupada ilk kez uygulandığı mağazada Nike adeta mağazayı semtinizin yada mahallenizin yaşayan bir noktası haline getiriyor. “Nike by Maltepe” temasıyla hazırlanan mağazada müşterilerin adeta kendilerini evinde gibi rahat hissetmeleri amaçlanmış. Kişiye özel servislerle personelin en iyi servisi çok hızlı bir şekilde sunması sağlanıyor. Özellikle ayakkabı sergi alanlarında yer alan yeni sistemle beğendiğiniz ayakkabının hızlı bir şekilde denenmesi sağlanarak servis tamamlanıyor. Mağazada bir çok yeniliklerin de olacağını vurgulayan Deniz Barçın, “ Nike marka tutkunları çok iddialı bir mağaza ile karşılaşacaklar. Müşterilerimiz yeni konseptle kendilerini evlerinde hatta odalarında gibi rahat ve mutlu hissedecekler. Dünya ile aynı anda son teknolojik ürünleri burada deneme fırsatı yakalayacaklar. Amacımız her anlamda en mükemmel müşteri deneyimini sağlayarak tüm spor giyim tutkunlarının 1 numaralı adresi olmak. Yeni mağazamızda engelli müşterilerimiz içinde özel kabinimiz yer alacak. ” dedi.

Deniz Barçın ayrıca 22 Ekim de İzmir İstinye Park AVM de de aynı konseptle 410 metrekarelik bir mağaza açacaklarını belirterek, “18 kişilik uzman ekibimizle İzmir İstinye Park’da yerimizi alacağız. Bu mağazanın da kısa sürede İzmirlilerin en çok ziyaret edecekleri mağazamız olacağını düşünüyorum”diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.