Barda dehşet! Genç oyuncuyu hastanelik ettiler

Barda dehşet! Genç oyuncuyu hastanelik ettiler

İstanbul Kadıköy'de bir eğlence mekanına önceki gece düzenlenen silahlı saldırıda iki müşteri yaralandı.

Saldırı sonrası mekanda çıkan gerginlikte kız arkadaşı ile birlikte feci şekilde dövülen Oral Özer ise yaralandı. Polis olayla ilgili iki şüpheliyi gözaltına aldı. Özer kendisine saldıranları teşhis etmeye çalışıyor.

İddialara göre, Kadıköy’deki bir eğlence mekânı önünde arbede yaşandı. Arbedenin ardından eğlence mekanından ayrılan şüpheliler bir süre sonra tekrar gelerek mekâna ateş açtı.

AÇILAN ATEŞTE 2 KİŞİ YARALANDI

Açılan ateş sonucu 2 müşteri yaralanırken, saldırganlar ise olay yerinden kaçtı. Diğer müşteriler yaralılara ilk müdahaleyi yaptıkları esnada eğlence mekanı içerisinde gerginlik yaşandı.

SALDIRGANLAR KAÇTI BARDA KAVGA ÇIKTI!

Yaşanan gerginlikte eğlence mekanında kız arkadaşıyla eğlenen oyuncu Oral Özer ve kız arkadaşı darp edildi.

oral-ozer-2.jpg

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları hastaneye götürürken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında bir yandan eğlence mekânı çalışanlarının ve mekânda bulunanların bilgilerine başvurulurken diğer yandan da güvenlik kameraları incelemeye alındı. Yapılan incelemeler sonucu olaya karışan iki şüpheli gözaltına alındı. Hastanedeki müdahalenin ardından evinde tedavisi süren Oral Özer’in kendisine ve kız arkadaşına saldıran şüphelileri teşhis edeceği öğrenildi.

YAŞADIĞI DEHŞETİ ANLATTI

Olar Özer ise yaşadığı dehşet anlarını şu sözlerle anlattı;

“Kadıköy’de, mekana yapılan silahlı saldırıyı duymuşsunuzdur. Ben de oradaydım. Gece saat üçten itibaren yaşadıklarımı paylaşmak istiyorum. Sıkıntı olaydan bir saat kadar önce başladı. Biz kız arkadaşımla mekanın içindeydik ve bir arabadan atılan bardak sesini duyduk. Çalışanlar barın arkasından beyzbol sopalarını alıp arabanın peşinden gittiler. Sonrasında birinin dediğine göre arabadan silah göstermişler ve çalışanlar peşlerini bırakmış. Üç sularında kelimenin tam anlamıyla bar tarandı. Minimum on beş el ateş edildi. Biz doğal olarak masaların altına saklandık. Ses kesilip, şoku atlatınca barın önünde birinin yaralı yattığını gördük. Sonrasında arka masamızdan bir çocuk video çekmeye başladı. Yaralının yakını ve tahminimizce mekanla doğrudan bağlantılı olan baş saldırganım, bu çocuğun üzerine yürüyüp bağırmaya başladı. Ben de olayı sakinleştirmek adına ‘yanlış kişiye bağırıyorsunuz’ dedim. Bu kadar. Bunun üzerine o ruh hastası hiçbir neden yokken ve hali hazırda barda maksimum bir dakika önce ateşli silahla yaralanmış iki insan varken,  bana öldüresiye saldırdı. Yetmedi, iki kişi daha katıldı ona. O da yetmedi ellerine bira bardaklarını aldılar.


Kafama o bardaklarla belki yirmi darbe aldım. Kız arkadaşıma da o bardaklarla vurdular (kolu alçıda). Sonrasında, ben artık yere yığılınca bıraktılar. Ambulans bekledik bir süre, polisler geldi.


Bizi dışarı çıkardıklarında adamlar yok olmuştu. Bar çalışanlarınla defalarca onların kim olduğunu sorduk. Yanıt alamadık. Hastaneye bizimle gelmelerini söyledik, geçiştirdiler. Açıkça adamları koruyup, kendilerini olaydan sıyırmaya çalıştılar. Kafamda iki derin yarık, gözümün altında altı dikiş ve çenemde ameliyatlık bir kırık var. Acilde ifadelerimizi verdik, şikayetçi olduk. Süreci takip edeceğiz ve saldırganların da işletmenin de gerekli cezayı almaları için elimizden geleni yapacağız fakat öyle şeyler oldu ki gece boyunca beni bunu yazmaya itti. Birincisi çalışanların verdiği ifade. Dediklerine göre ben o hengamede düşüp kafamı bira fıçısına çarpmışım. İkincisi; mekanda kamera yok diyorlar. Üçüncüsü; memurlardan birinin bize saldırganları bulmalarının çok zor olduğunu ve bizim o mekana tekrar gidip kişiyi görürsek ihbar edebileceğimizi söylemesi. Geceye dair elinde görüntü olanlar ya da orada olup şahitlik vermek isteyenler bana ulaşırsa çok sevinirim.”
 

Kaynak: Sözcü

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.