BARIŞ GÜVERCİNİ DURMAK BİLMİYOR!

BARIŞ GÜVERCİNİ DURMAK BİLMİYOR!

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili ve TBMM AB Uyum Komisyonu Başkanı Kasım Gülpınar, dur durak bilmeyen enerjisi ile hayranlık uyandırıyor.

Bir yandan Başkanlığını yaptığı AB Uyum Komisyonunun yurt içi, yurt dışı toplantıları, diğer yanda yoğun meclis trafiği arasında bölgesini de ihmal etmeyerek takdir topluyor.Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da kavgalı olan iki köklü ailenin barışmalarını sağlayan Gülpınar'ın bölgede de sıklıkla bu tür kırgınlıklara son vermesi nedeni ile " Barış Güvercini " olarak anılıyor.

GENÇLİĞİN İDOLÜ!


Ankara, Avrupa, Meclis, Bölge arasında adeta mekik dokuyan Gülpınar'ın tüm bu yoğunlukta bölge gençliği ile yakından ilgilenmesi, sık sık onlarla bir araya gelerek sorunlarını dinlemesi ve fikirlerini alması; gençliğin kalbini kazanmasını sağlamış. Öyle ki; bu büyük sevgi adeta Kasım Gülpınar'ı idol haline getirmiş durumda.

BÖLGE ONDAN ÇOK ŞEY BEKLİYOR!


Şehirden tarlaya, Meclisten Avrupa'ya her sorunun çözümü için ciddi çalışmalar yürüten ve başarılı olan Kasım Gülpınar'ın bu enerjisi aynı zamanda Bölgede kendisinden büyük beklentilerin oluşmasına neden olmuş ve bu beklenti sarsılmaz bir güvene dönüşmüş durumda.Gülpınar'ın dürüstlüğüne, Halkçı ve temiz siyaset anlayışına güvenen ve çizdiği çağdaş politikacı profili ile gurur duyan bölge halkı gelecekte kendisini Bakan olarak görme isteğini fazlası ile dile getiriyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.