Bartu Sert, Çiğli Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret etti!

Bartu Sert, Çiğli Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret etti!

Çiğli Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Kick boks sporunun gelecekteki yıldızlarından Bartu Sert'i misafir etti.

Çiğli’nin tanınan ve sevilen simalarından olan Atilla Asil’in torunu olan minik şampiyon, spora ve sporculara verdiği desteklerle tanınan oda başkanı Arif Altıkulaç ile bir süre söyleşti. Fenerbahçe minikler takımında da kaptanlık yapan ve kilosunda kick bock şampiyonu olan Bartu Sert sempatik tavırlarıyla dikkat çekti. Başkan Altıkulaç, kitap okumayı çok seven Bartu Sert’e kendi kitabı olan ‘Arif Olan Anlar’ ı hediye etti.

Sporcuya teşvik

Esnaf sanatkarların toplumsal yaşamda farklı işlevler üstlendiklerine dikkat çeken Arif Altıkulaç, ‘Esnaf sanatkarları sadece ekonomiye katkı veren bir kesim olarak nitelendirmek doğru olmaz. Halkın içinde yaşayan, sayısal çoğunluğu ile topluma yön veren esnaf kesimi, kültürel ve sosyal alanlarda da belirleyici konumdadırlar.

Böylesine elit bir camianın temsilcileri olarak sportif faaliyetlere de destek olmayı bir görev olarak kabul ediyoruz. Minik Bartu küçük yaşına rağmen çalışma disiplini ve başarıları ile dikkat çekiyor. Bartu’ya ve diğer Bartulara destek vermek, gençlerimizi spora teşvik etmek ve yeni nesile daha fazla spor sevgisi aşılamak için herkese görev düşüyor’ dedi.

Çiğli Esnaf ve Sanatkarlar Odası yöneticileri, daha önce de farklı spor dallarında uğraşan gençlerin önünü açmak için çalışmalar yapmışlardı. Türkiye’de pek bilinmeyen Bilek Güreşi sporunda da, 2008’de Avrupa üçüncülüğü, 2005 ve 2006’da da Dünya dördüncülüğü bulunan Cem Şener de sporu yaygınlaştırmak ve tanıtmak adına Çiğli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Arif Altıkulaç’tan büyük destek gördüklerini açıklamıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.