BAŞAK KUAFÖR VE GÜZELLİK MERKEZİ YENİ YERİNDE

BAŞAK KUAFÖR VE GÜZELLİK MERKEZİ YENİ YERİNDE

KONFOR VE HİZMET ÇEŞİTLİLİĞİ BAŞAK KUAFÖR VE GÜZELLİK MERKEZİ’NDE

 

Yaptığı sosyal sorumluluk projeleri, müşterileri ile kurduğu kusursuz diyalogları, kullandığı marka ürünler, güler yüzlü hizmeti, kentteki kuaförler arasındaki müşteri portföyü ile dikkat çeken Başak Kuaför ve Güzellik Merkezi; yeni yerine taşındı. Kıskandıracak iç mimarisi ile müşteri memnuniyeti odaklı dizayn edilen Başak Kuaför Güzellik Merkezi’nin açılışını,  Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi yaptı.

1-276.jpg

Güler yüzlü ve nitelikli hizmeti ile müşterilerinin yıllardır vazgeçemediği Başak Kuaför ve Güzellik Merkezi, yeni yerine taşındı. Uzun yıllar Topçuasım Mahallesi, İzmir Caddesi’nde (Karaköy) mesleğini sürdüren ve sektöre onlarca kalfa yetiştiren Başak Yılmaz; artan müşteri sayısını eski hizmet binasında karşılayamayınca, metre karesi daha büyük bir bina kiraladı. Eski hizmet binasının çapraz karşısına taşınan Başak Kuaför ve Güzellik Merkezi; gerek iç dekorasyonu, gerekse yeni ekipmanı ve kadrosu ile 2018 yılına iddialı bir giriş yapacak.

0 532 111 2006 NOLU GSM HATTINDAN RANDEVULU SİSTEM

Bünyesine kattığı yeni kuaförler, saç tasarım uzmanları, güzellik ve kişisel bakım uzmanları ile 2018 yılında Manisa’ya güzellik alanında yeni bir hizmet şekli sunmaya karar veren Başak Yılmaz; merkeze aldığı yeni makinelerle de, müşterilerinin her türlü talebini karşılayabilecek. Başak Kuaför ve Güzellik Merkezi  2018 yılında;  0 532 111 2006 nolu GSM hattından randevulu sistemle müşteri kabul edecek.

AÇILIŞI YUNUSEMRE BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÇERÇİ YAPTI

Başak Kuaför ve Güzellik Merkezi’nin açılışını Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi yaptı. Açılışa ayrıca; Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ali Bartu, Yusuf Köpür, Wella Akdeniz Genel  Müdürü Pakize Aktaşlı, Enzo Kozmeltik Firması Ceo’su Mehmet Özbay, MEGA Çelik Kuaför Malzemeleri Sahibi İsmail Süt, Seta Farma Lazer Epilasyon ve Mayko Cilt Bakım Firması temsilcileri katıldı.

2-262.jpg

“BÖYLE KONFORLU BİR HİZMET BİNASI MÜŞTERİLERİMİZİN HAKKI İDİ”

Başak Kuaför ve Güzellik Merkezi’nin sahibi Başak Yılmaz, Genel Koordinatör Sinan Yılmaz ve Makyöz Nazlı Köpür açılış sırasında müşterileri ve konukları ile tek tek ilgilendi. 2018 yılında müşterilerine sunacakları yeni hizmetleri konuklarına anlatan Başak Yılmaz, “kız çocuğu doğduktan sonra daha birinci yaşında iken bile ‘güzel miyim?’ diye sormaya başlar. Süslenir, püslenir, saçını- başını yapmaya başlar. Makyaj yapar. Bu güzel olma ve güzel görünme süreci daha birinci yaşta başlar ve ölünceye kadar devam eder. Kadın için güzel görünmek, güzel olmak, saçının fönlü ve muhteşem olması çok önemlidir. Aynı şey erkek içinde geçerlidir. Erkeklerde ise ön planda olan; karizma ve stildir. Biz Manisalı kadınlarımız, kızlarımız daha güzel görünsün, daha hızlı ve kaliteli hizmet alabilsin diye; 2018 yılına önemli bir yatırım yaparak giriyoruz. Önceki salonumuz biraz küçüktü. Ancak çok şükür müşteri sayımız fazla idi. Binanın metrekare küçüklüğü nedeniyle İhtiyaca cevap veremiyorduk. Müşteri sayımız ve müşterilerin bizlerden hizmet talep çeşitliliği artınca, böyle büyük ve kullanışlı bir hizmet binasına taşınmak artık zorunlu olmuştu. Bizde elimizi taşın altına koyduk. Ve müşterilerimizin çok konforlu, hijyen ve nezih bir ortamda hizmet alabilecekleri bu yeni hizmet binasının iç ve dış dizaynını özel olarak yaptırdık. Hizmet binamızın iç mimarisi için  2 aya yakın çalıştık.  Çok şükür bugünde açılışını gerçekleştirdik. Artık bizden hiç vazgeçmeyen ve bizden hizmet almaya karar vermiş tüm müşterilerimizi yeni hizmet binamıza bekliyoruz. Yeni Hizmet binamız eski salonumuzun çapraz karşısında. Başak Kuaför ve Güzellik Merkezi; yenilenen  kadrosu, ekipmanları,  güzellik ve kişisel bakım uzmanları tüm dostlarımızın, müşterilerimizin ve bizden hizmet almaya niyetlenen tüm Manisalıların bundan böyle yeni yerinde hizmetinde. Böyle bir hizmet binası bizden hiç vazgeçmeyen ve yeni müşterilerimizin hakkı idi. Herkesi bir kahve veya çay içmeye, sohbet etmeye, tanışmaya veya tanışıklığımızı pekiştirmeye davet ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

img_1991.jpg

“NEZİH VE KULLANIŞLI BİR HİZMET BİNASI YAPTIK”

Başak Kuaför ve Güzellik Merkezi Genel Koordinatörü Sinan Yılmaz ise  Manisalıların yeni hizmet binası taleplerini yerine getirmiş olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, “müşterilerimizi ve dostlarımızı 2018 yılında daha nezih ve konforlu bir hizmet binasında ağırlamaya karar verdik. Epey masraflı bir iş oldu ama, konuklarımızın ve müşterilerimizin yüzündeki gülümsemeyi, memnuniyet ifadesini görünce tüm meşakkatini unuttuk. Sektörümüze hayırlısı olsun” görüşlerine yer verdi.  

“HEP HAYALİMDİ”

Makyöz Nazlı Köpür ise “artık müşterilerimize daha konforlu bir binada hizmet vermenin heyecanı içindeyim. Böyle bir güzellik merkezi hep hayalimdi. Çok şükür hayallerimize kavuştuk. Şimdi artık daha bir şevkle müşterilerimize ve dostlarımıza hizmet vereceğiz” dedi.  

“BAŞAK  HANIM ÇOK BAŞARILI VE İDDİALI”

Başak Kuaför ve Güzellik Merkezinin açılışı sırasında konuşan Yunsemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ise,  “ilçemizde böyle yeni ticarethaneler, işyerleri açıldıkça çok mutlu oluyorum. İlçemiz gelişsin, büyüsün istiyoruz. Ekonomisi büyüsün istiyoruz. Başak ve Sinan Yılmaz çifti kuaförlük ve güzellik merkezi alanında böyle güzel bir işe imza attılar. Güzellik ve güzelleştirmek önemli bir iş. Başak  Hanım’da bu konuda çok başarılı ve iddialı.  Başak  Hanım’a ve ekibine yeni yerlerinde başarılar diliyorum. Başak Kuaför ve Güzellik Merkezi Yunusemre’ye ve Manisa’ya hayırlı uğurlu olsun” diye konuşarak açılış kurdelesini kesti.

Açılıştan sonra Başak Kuaför ve Güzellik Merkezi yeni hizmet binasını gezen Yunsemere Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ile  konuklar; merkezin  iç mimarisi ve sunduğu hizmet çeşitliliğine tam not verdi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.