Başarı Okulları'ndan sosyal dayanışma kermesi

Başarı Okulları'ndan sosyal dayanışma kermesi

Antalya’ da Başarı Okulları, Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen vatandaşların deprem felaketine destek olmak adına kermes düzenledi. Geliri depremzedelere kullanılacak olan kermes, katılımcılardan büyük ilgi gördü.

EYLÜL AYÇA KARAKUŞ/ MEDYA EGE - Antalya Başarı Okulları, depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması ve okulda kaynaşmanın sağlanması için okulun bahçesinde kermes düzenledi.

whatsapp-image-2023-03-13-at-12-03-33-1.jpeg

Kermeste, birçok ürün birlik ve beraberlik yararına satışa sunuldu. Kermese katılan veliler, öğrenciler, okul yönetimi ve öğretmenler, davetliler ürünlerden satın alarak okulun kermesine destek oldu.

whatsapp-image-2023-03-13-at-11-38-41.jpeg

Öğrencilerin müzik dinletisi ile renkli görüntülere sahne olan kermeste Okul Kurucusu Mahperi Aslan kermese katılım sağlayan tüm misafirlerle yakından ilgilenerek ev sahipliği yaptı.

eylul-ayca-karakur-mahperi-aslan-medyaege-izmir.jpg

Eğitim ve öğretime başladığı günden bu güne kadar gerek akademik olarak gerekse kişisel gelişimlerinin şekillendiği bu süreçte öğrencilerini her şekilde hayata hazırlayan Başarı Okulları , düzenlemiş oldukları Sosyal Dayanışma Kermesi ile gün boyu eğitim kadrosu başta olmak üzere, öğretmenleri, öğrencileri, velileri ve katılımcılarıyla birlik olmanın, dayanışma içinde olmanın mutluluğunu yaşadılar.

a.jpg

whatsapp-image-2023-03-13-at-12-03-33-2.jpeg

whatsapp-image-2023-03-13-at-12-03-33.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.