Başarılı gazeteci Mustafa Tübcel'den Selçuk Belediyesi'ne sert eleştiriler

Başarılı gazeteci Mustafa Tübcel'den Selçuk Belediyesi'ne sert eleştiriler

Başarılı gazeteci Mustafa Tübcel, Medya Ege'de imtiyaz sahibi Arif Çayan'ın "Selçuk'ta Tatilcilere Tuvalet Eziyeti!" başlıklı haberini ekrana taşıyarak habere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

MEDYA EGE - Ege'nin başarılı gazetecilerinden Mustafa Tübcel, Medya Ege'de imtiyaz sahibi gazeteci Arif Çayan'ın "Selçuk'ta Tatilcilere Tuvalet Eziyeti!" başlıklı haberini Time35tv ekranına taşıdı.

Selçuk ilçesi Pamucak sahilinde, Selçuk Belediyesi'ne ait halk plajının tuvaletinin dolması sonucu vatandaşların saatlerce bölgeye vidanjör gelmesini beklediği belirtilen ve programda geniş yer verilen habere ilişkin değerlendirmede bulunan gazeteci Tübcel şunları söyledi:

"Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel'in bayram tatilinden, yoğunluk olacağından haberi yok. Haberi var da unutmuş olabilir. Hadi sayın başkan unuttu, ekibinin de haberi yok anladığım kadarıyla. Ya da onlar da unuttu. Tuvalet kulübesi koymaktan aciz bir belediye düşünün. Selçuk Belediyesi, Türkiye'nin en bilinen sahillerinden biri olan Pamucak Sahili'nde plajın ortasına bir tane portatif tuvalet koymuş. Binlerce insan tuvalette sıra bekliyor. Sayın Başkan, beceriksiz yöneticilerine biraz hesap sorsun. İnsanların tatilini eziyete çevirmişler. 9 günlük tatil olduğunu biliyorsunuz, on binlerce, yüz binlerce insanın geleceğini biliyorsunuz. Siz nasıl hazırlık yapmazsınız? Bir tuvalet koymaktan aciz kişiler belediye yönetiyor. "

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.