Başarılı iş kadınına teklif yağıyor!

Başarılı iş kadınına teklif yağıyor!

Güzellik ve estetik konusunda sayısız başarılı işlere imza atan ve yurt dışında da Türkiye’yi bu alanda tanınır hale getiren kurumlardan birisi olan Esterella Clinic sahibesi, iş insanı Yıldız Uysal’a isim hakkını kullanabilmek için teklifler yağıyor.

İzmir’in estetik ve güzellik merkezleri arasında başarıları ve aldığı ödüllerle adını sık sık duyan Esterella Clinic, geçtiğimiz yıllarda ilk başarısına imza atıp, sağlık turizm belgesi almıştı. Esterella Clinic sahibi, iş insanı Yıldız Uysal, İzmir’de ve Türkiye’de haklı bir başarılı çalışma alanı yarattıktan sonra yurt dışı ve özellikle de Avrupa ülkelerinden Türkiye’ye yönelik estetik ve güzellik alanında yoğun iş talebi oluşturulmasına da katkı koydu.

Yurt dışında ve özellikle Avrupa’da yaşayan insanlar estetik ve güzellik konusunda, içerisine turizm imkanı da olan Türkiye kaynaklı girişimleri kabul ederek, güzelleşmek ve istediği görünüme sahip olmak için Türkiye’ye tercih etmeye başladı.

6009b8fbadcdeb1e985730b6.webp

Başarısını yurt içi ve yurt dışında devam ettiren Uysal’ın başarısını görenler iş tekliflerinde bulunmaya başladı. Franchising teklifinde bulunan girişimciler, başarılı iş kadınının markasının isim hakkını kullanmak için adeta sıraya girdi. Estrella Clinic sahibesi, iş kadını Yıldız Uysal, başvuruları titizlikle değerlendirdiklerini, marka kalitesini, hizmet kalitesini korumak için özen gösterdiklerini belirterek, “Her teklife açığız ama her teklifi maalesef kabul edemiyoruz.

Estrella Clinic olarak hizmet verdiğimiz alanda gerek yurt dışında, gerekse yurt içinde müşteri memnuniyetine bağlı olarak haklı ve farklı bir kalite yakaladık. Bunun zayıflaması veya eksilmesine müsaade etmemiz mümkün değil. Kriterlerimizi yerine getirebilecek yapıda tekliflere de gereken kolaylığı gösteriyoruz. Amacımız Estrella Clinic olarak hizmet kalitemizi daha yaygınlaştırmak, daha çok insanı mutlu edebilmek” dedi.

img-20200623-wa0022.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.