Başarılı model Özge Sarıkaya, Alberto Gianni defilesinde boy gösterecek

Başarılı model Özge Sarıkaya, Alberto Gianni defilesinde boy gösterecek

Roma'da ünlü bir İtalyan firmasının katalog çekimlerinde olacağını söyleyen Özge Sarıkaya, Eylül ayında da Milano'da ünlü modacı ve Rumeli derinin sahibi Alberto Gianni defilesinde boy gösterecek.

Önümüzdeki hafta Roma'da ünlü bir İtalyan firmasının katalog çekimlerinde olacağını söyleyen Özge Sarıkaya, Eylül ayında da Milano'da ünlü modacı ve Rumeli derinin sahibi Alberto Gianni defilesinde boy gösterecek.

İzmir' li güzel fotomodel Özge SARIKAYA 25.01.1988 tarihinde doğdu. Karşıyaka'da Cemil Akyüz İ.Ö.O ve Vali Erol Çakır Lisesin'den mezun oldu. 18 yaşında sekreterlik yaparken aynı zamanda organizasyon firmasıyla modelliğe başladı. 

Zirveyi Hakan Hekimoğlu Model Ajans'ında yaptığı çalışmalarla yakalayan güzel model Sarıkaya Hürriyet Gazetesi Özge'nin Hedefi Oyunculuk yayinlandığı anda 5 bin tiklamayi geçen haberiyle Dünya çapında tanınmaya başladı. Kendisine birçok Yapımcı ve Yönetmen'in oyunculuk teklifi verdigini belirten Sarıkaya yoğun ilgiden memnun.Kaliteli işler yapmayı sevdiğini söyleyerek seçici davrandığını ekliyor. İstanbul, Antalya ve yurtdışı ajanslarının kendisini sürekli aradıklarını aldığı tekliflerin sayısını unuttuğunu söylemeden geçemiyor. Paris Thomas Lang Model a Gency ve Paris Kmodels'ten geçtiğimiz aylarda sözleşmeli modellik teklifi aldı. Şimdilerde Freelance Modelliğe devam ediyor. Aynı zamanda şarkı söyleyen ve dans ettiğini söyleyen başarılı güzel elit mekanları tercih ediyor. 3 yıldır birçok mekandan gelen teklife rağmen yılbaşı profesyonel dans sahnesi için Redcat'i tercih eden Sarıkaya albüm tekliflerinin de arttığını belirtti. Bütün işlerini birarada yürütecek yeteneğinin yanı sıra gereken enerji ve gücede sahip. Amsterdam'da bulunan ünlü Yönetmen Ömer Sarikaya'yla sinema filmi için görüştüklerini söyleyen Sarıkaya sürprizleri bekleyin diyor. Önümüzdeki hafta Roma'da ünlü bir İtalyan firmasının katalog çekimlerinde olacağını söyledi. Eylül ayında da Milano'da ünlü modacı ve Rumeli derinin sahibi Alberto Gianni defilesinde olacağını belirten Sarıkaya mutlu ve heyecanlı.

1-237.jpg3-189.jpg2-229.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.