Başarılı sanatçıdan örnek duyarlılık

Başarılı sanatçıdan örnek duyarlılık

Sahne ve projelerden arda kalan zamanlarda Seferihisar sahillerini temizliyor.

Sesi ve sahne performansıyla 14 senedir başarılı bir şekilde sanatını icra eden, Seferihisar, Ürkmez ve Ulamış korolarının kurucusu ve şefi Pelin Kadıoğlu, örnek bir duyarlılık gösteriyor. Seferihisar'ın müzik elçisi olarak tanınan başarılı sanatçı, sahne ve projelerden arda kalan zamanlarda Seferihisar sahillerini temizliyor. 

Türkiye'nin sakin şehri Seferihisar sahillerinde yürüyüş yapmayı seven ve yürüyüş yaptığı sahil kenarlarında duyarsız vatandaşlar tarafından kirletilen alanda çevre temizliği yapan Pelin Kadıoğlu, herkese örnek oldu. Fırsat buldukça bu aktiviteyle doğaya sahip çıkan başarılı isim, Medya Ege'ye açıklama yaptı. Pelin Kadıoğlu, "Doğa harikası ilçemizde ne yazık ki münferit de olsa bu görüntülerle karşılaşabiliyoruz. Ben de fırsat buldukça yaptığım yürüyüşlerimde bu kötü manzaralara karşı mücadele ediyorum. Burayı kirleten vatandaşlardan da anlayışlı olmalarını ve bu doğa harikası ilçemize sahip çıkmalarını bekliyorum dedi.

Seferihisar, Ürkmez ve Ulamış korolarının kurucusu ve şefi Pelin Kadıoğlu'na her fırsattta destekte bulunan Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer de başarılı sanatçıyı duyarlı davranışından dolayı takdir etti. 

İlçenin bir çok yerini karış karış gezerek görüntü kirliliğine müdahalede belediye ekiplerine yardımda bulunan Pelin Kadıoğlu, sanatçı kimliğinin yanısıra çevre dostu olmasından dolayı da ilçe sakinleri tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.