Başarılı sunucu kariyerine İzmir'de devam ediyor!

Başarılı sunucu kariyerine İzmir'de devam ediyor!

Ankara'da başladığı sunuculuk kariyerine, TRT ve özel kanallarda devam eden Dilara Karaca, İzmir'de de başarılı işlere imza atıyor.

Küçük yaşlardan beri sunuculuk mesleğine ilgisi olduğunu ve aile üyelerini toplayıp konuşmalar gerçekleştirdiğini söyleyen Dilara Karaca bu mesleği büyük bir aşkla yaptığını söyledi.

Eğitimini tamamladıktan sonra sunumlara önce kürsüyle başladığını belirten Karaca, “Ankara'da özellikle protokol sunumuyla ilgili hem Türkçe hem de İngilizce olarak sunumlar yaptım. Daha sonra ilk TV programım olan Güzel Ülkemin Güzel İnsanları geldi. Hem hazırlayıp hem sunuyordum. Daha sonra Radyo masalım başladı. TRT Ankara Radyosunda, gazete haberlerini aktarıp ardından konuk alıyordum. Günaydın Ankara Programı bana Kırmızı Türk Spikerler Platformundan "Yılın En İyi Çıkış Yapan Radyo Spikeri" ödülünü getirdi. Dört yıldır Tek Rumeli TV'de Kültür Kervanı programını sunuyorum” diye konuştu.

İZMİR'DE OLMAKTAN MUTLUYUM

Doğduğu şehir olan İzmirde çalışmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Dilara Karaca, “İzmir bana TV35 ekranlarında Minik Yolcu programını hediye etti. Hamilelik, emzirme, bebek sağlığı ve bakımı, koruyucu ailelik, yoga, nefes, pilates, doğum yöntemleri ve daha pek çok konuyu ele alıyoruz alanlarında uzman konuklarımla. Aynı zamanda Türk Tarih Kurumu ile Ege Adaları ve Kıbrıs söyleşileri adlı bir proje yürütüyoruz. Bozok Medya imzası ve Tolga Toga yönetmenliğinde, birbirinden değerli isimlerle birçok kentte tarih dolu söyleşilerimiz gerçekleşiyor” dedi.

Çağımızın yükselen mecrası olan YouTube kanalı için eskiden TRT ekranlarında yayınlanan Yüzde Yüz Oto programının çekimlerine başladıklarını da kaydeden Karaca, şunları söyledi: “Başvurular arasından seçtiğimiz araçları Alp Pazarlı ile teslim alıp yepyeni tasarımlarıyla sahiplerine geri vereceğiz. Araçların yenilenme süreci ustalarımızın usta ellerine bırakılacak. Yüzde Yüz Oto'nun heyecanla bekleyen seyircisi bizi de heyecanlandırıyor'' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.