Başarılı sunucu Şahaner, TEKNOFEST sunuculuğunda görev alacak

Başarılı sunucu Şahaner, TEKNOFEST sunuculuğunda görev alacak

İzmirli gazeteci Belma Şahaner TEKNOFEST sunuculuğunda görev alacak.

Gazeteci ve yapımcı olarak önemli haberlere imza atan İzmirli Belma Şahaner ilk olarak politika muhabirliği görevini gerçekleştirdiği başarılı röportajlarıyla adından söz ettirdi.

Aynı zamanda TV ve radyo kanallarında Gündem Özel haber programı yapımcılığı ve sunuculuğunu yaptı.

whatsapp-image-2023-09-25-at-09-05-17.jpeg

Yazılı, görsel, işitsel medyanın yapımcılık sunuculuk alanında başarısından söz ettiren Şahaner, 2020 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden Yılın Muhabiri Ödülünü aldı.

TRT Radyo 1 de Yerli ve Millî Programı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu yapan Belma Şahaner, özellikle savunma sanayi alanında gerçekleştirdiği başarılı yayınlarla milli teknoloji hamlesinin sesi oldu.

Savunma sanayi sektörünün ve üniversite gençlerinin yakından takip ettiği Yerli Ve Millî Programı en çok dinlenen programların başında yer alıyor.

30 Ağustos - 3 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen TEKNOFEST 2023 Ankara’nın sunuculuğunda da görev alan Şahaner 5 gün boyunca Girişim Yarışmaları'nın sunuculuğunu yaptı.

27 Eylül -1 Ekim tarihleri arasında İzmir Çiğli Hava limanında gerçekleşecek TEKNOFEST 2023 İzmir'de Girişim yarışmalarını sunacak.

whatsapp-image-2023-09-25-at-09-05-20.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.