BAŞBAKAN YENİ SANAYİ SİTESİ SÖZÜ VERDİ

BAŞBAKAN YENİ SANAYİ SİTESİ SÖZÜ VERDİ

İzmir Mobilyacılar Odası Başbakan Yıldırım’ı Karabağlar Mobilyacılar Sitesinde ağırladı.

İzmir Mobilyacılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özkoparan, Oda Yönetim Kurulu Üyeleri ve yaklaşık bin mobilyacı esnaf Başbakan Yıldırım’ı hat boyunda karşıladı. 
 

Bir anahtar verdi bin anahtar istedi
 

Yüzlerce esnafı temsil eden İzmir Mobilyacılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özkoparan program boyunca Başbakan Binali Yıldırım’a refakat etti. Karabağlar Mobilya Sanayi Sitesi’nin kendilerine dar geldiğini gösteren özel kırmızı bir dosyayı Başbakana takdim eden Başkan Özkoparan, yeni Mobilya İhtisas Sanayi Sitelerine İzmir’de ihtiyaç olduğunu dile getirdi. Başkan Özkoparan, “Sayın Başbakanım sizi Karabağlar Mobilyacılar Sanayi Sitesinde ağırlamaktan büyük onur duyuyoruz. Dilerdik ki sizi çok daha organize bir sanayi sitesinde ağırlayalım. Sektör olarak son 10 yılda tam 7 kat büyüme kat ettik. Mobilya Esnafımız Karabağlar’da kabına sığmıyor.

 

Şiddetle İzmir’de Mobilya İhtisas Sanayi Sitelerine ihtiyaç var. Bu gün 9 Eylül İzmir’in Kurtuluşunu Türkiye’nin kuruluşunu kutluyoruz. Size Karabağlar Mobilyacılar Sitemizin temsili anahtarını takdim ediyoruz. Kıymetli Başbakanım sizden de bize en kısa sürede yeni Mobilya Sanayi Sitelerinin anahtarını vermenizi istiyoruz. Yaklaşık bin esnafımız yeni anahtar bekliyor. Sektörü son 10 yılda hep birlikte 7 kat büyüttük. Yeni siteleri verin 17 kat büyütelim”dedi. Yeni mobilya ihtisas sanayi sitesi talebini içeren kırmızı bir dosyayı Başbakana ileten Oda Başkanı Özkoparan Karabağlar Mobilyacılar Sanayi Sitesi’nin temsili anahtarını da Başbakan Binali Yıldırım’a takdim etti. 
 

Takipçisi olacağım
 

Oda Başkanı Özkoparan’nı dikkatle dinleyen Başbakan Binali Yıldırım, “İzmir’de yeni Mobilya İhtisas Sanayileri’nin kurulması için arkadaşlar çalışacaklar, sizler ve biz takipçisi olacağız” dedi.  Mobilyacı Esnafı ile Karabağalar Sanayi Sitesinde bir araya gelen Başbakan Binali Yıldırım, daha sonra esnaf ile tek tek el sıkışarak hasbi hal etti. 
 

Başbakan esnafa geldi
 

İzmir Mobilyacılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özkoparan’ın sektöre liderlik etmesine ve kendileri adına taleplerde bulunmasına esnaf çok sevindi. Esnaf uzun cümlelerle Başkan Özkoparan’a teşekkür etti. Başkan Özkoparan, “Biz dosyamızı hazırlamıştık. Bir niyetimiz Başkent Ankara’da Başbakanımıza takdim etmekti. Başbakanımız incelik gösterdi bu talebimizi Karabağlar Mobilyacılar Sanayi Sitemizde kabul buyurdular. Kendilerine ve bürokratlarına sizler adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.