Başbakanlık ofisinde sürpriz ziyaret

Başbakanlık ofisinde sürpriz ziyaret

İzmir'de yaşayan her kesimi aynı masa etrafında buluşturmak için önemli projelere imza atan Balkan Anadolu Derneği, Başbakan Danışmanı Metin Özçeri ile buluştu.

İzmir'de yaşayan her kesimi aynı masa etrafında  buluşturmak için önemli projelere imza atan Balkan Anadolu Derneği, Başbakan Danışmanı Metin Özçeri  ile buluştu. İzmir Başbakanlık ofisinde gerçekleşen buluşmada Balkan Anadolu Derneği Başkanı Ender Öztürk, Türkiye'nin üzerinde oynanmaya çalışan çeşitli senaryoların farkında olduklarını bu anlamda Cumhuriyete ve hükümete her zaman kalkan olmak için hazır durduklarını ifade etti.

Başbakanlık ofisinde sürpriz ziyaret

   İzmir'in sorunlarını ve İzmirlilerin görüşlerini Ankara'ya taşımak için hükümet tarafından İzmir'de kurulan Başbakanlık ofisi çalışmalarına son sürat devam ediyor. Özellikle sivil toplum kuruluşlarının proje ve temennilerini Başbakan Binali Yıldırım'a iletmekle görevli olan Başbakanlık Danışmanı Metin Özçeri'ye bu kapsamda önemli bir ziyaret gerçekleştirildi. İzmir'de ki farklı kesimlerin ortak sesi haline gelen Balkan Anadolu Derneği yöneticileri ve çeşitli STK temsilcileri Başbakanlık ofisinde Özçeri'yle buluştu. Oldukça samimi geçen görüşmede Özçeri  konuklarına kendi elleriyle şeker ve kolonya ikram etti.  Balkan Anadolu Derneği Başkanı Ender Öztürk yaptığı konuşmada Türkiye'nin geçtiği zor dönemde hükümetimize destek vermek için buradayız diye konuştu. Öztürk " İzmir'de bizlerin ve halkımızın sesini İzmirli Başbakanımıza iletmek için yaptığınız görevi çok önemsiyoruz. Bizler de sivil toplum kuruluşları olarak her türlü projede görev almaya hazırız. Kendi düzenlediğimiz etkinliklerin dışında bize görev vermek istediğiniz her konuda Balkan Anadolu Derneği olarak emrinizdeyiz. Ancak bu günlerde daha önemli bir şey var. Türkiye'nin içeriden ve dışarıdan hazırlanan senaryolarla bölünmek istediğinin güçsüzleştirmek istediğinin görüyoruz bu anlamda bizler devletimize kalkan olarak bir nefer olarak hizmetinizdeyiz" dedi.

Başbakan Yıldırım ile buluşacaklar

   Başbakan danışmanı Metin Özçeri yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken Türkiye'nin her türlü belanın üstesinden geleceğini vurgulayarak dostlukların, sevgi ve dayanışmanın baki kalacağını belirtti. Özçeri "Bizler bu birlik ve dayanışma içinde her türlü musibetin üstesinden geliriz hepsi gelir geçer ama dostluğumuz karşılıklı sevgi ve birliğimiz baki kalacaktır. 16 aydır Başbakanlık ofisinde görev yapıyorum bize iletilen her türlü görüşü 2 gün geçmeden sayın Başbakanımıza sunuyorum. Sizin de göstermiş olduğunuz bu özveriyi Başkanımıza en kısa zamanda sunacağım ve ilk İzmir ziyaretinde Balkan Anadolu Derneği ve İzmir için çalışan STK'ları Başbakanımızla bu ofiste buluşturmak için çalışacağım" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.