Başdaş: Yeşildere halkının içi rahat olsun

Başdaş: Yeşildere halkının içi rahat olsun

AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş, “Yeşildere halkının hak ettiği, ihtiyaç duyduğu kentsel dönüşümün sağlanması için gerekli sözü aldık” dedi.

AK Parti Konak İlçe Teşkilatı Sokak Buluşmalarına Laleli, Vezirağa ve Küçükada ile devam ediyor. İlçe Başkanı Başdaş, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin EXPO 2026’yı bahane ederek kentsel dönüşümü engellemeye çalıştığını iddia etti. Başdaş, “Oysa tüm İzmir kamuoyu bu alanda İzmir’in en büyük kentsel dönüşümünün müjdesini bakanlığımızın bizzat burada verdiğini biliyor. Burada yapılmak istenen Hükümetimizin halka dokunan bir hizmetini engellemekti. Biz de iyi biliyoruz ki, Yeşildere halkı kentsel dönüşüm bekliyor. Hak ettiği güzel konutlarda yaşamayı istiyor” diye konuştu.

Başdaş, son olarak “İşte burada üç mahallemiz sesini yükseltiyor. Sizler umutla beklediğiniz huzurlu barınma hakkı için buradasınız. Bu konuda sizleri asla yalnız bırakmayacağız. Tüm yetkili mercilerle yaptığımız görüşmeler sonuç verdi. Bu alanda kentsel dönüşüm yapılacağının sözünü aldık. Ankara’ya bunun için görüşmeye gidiyoruz. Tüm Yeşildere halkının içi rahat olsun” dedi.

unnamed-1.jpgunnamed-2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum