Başıboş köpek 3 kişiyi ısırarak yaraladı!

Başıboş köpek 3 kişiyi ısırarak yaraladı!

Olay, İzmir’in Kemalpaşa İlçesine bağlı Sekiz Eylül Mahallesi Aktaş sitesi civarında başıboş dolaşan köpek, o sırada evin önünde oynayan 6 yaşlarında bir çocuğa saldırdı. 

Çocuğun bağırarak tepki vermesi üzerine, sitenin girişinde bulunan bir iş yerinin müdürü olan Ersan Bavli köpeğin çocuğa saldırdığını gördü. Koşarak olaya müdahale eden Bavli, Çocuğu köpeğin önünden aldı. Saldırgan köpek bu sefer Ersan Bavli’yi, kolunda ısırdı. İş yerinin diğer çalışanı Salim Aktaş ve çevredeki vatandaşlar da sesler üzerine yardıma koştu. Köpeğin saldırısına maruz kalan Aktaş, hızlı bir hamle ile köpeği boğazından yakalayarak etkisiz hale getirdi. Saldırgan köpek daha sonra Belediye ekiplerine teslim edildi.

Köpeğin saldırdığı çocuk ve iş yeri müdürü Ersan Bavli ile Salim Aktaş’ın kol kısımlarında derin yaralar meydana geldiği öğrenildi. Yaralıların tedavileri Kemalpaşa Devlet Hastanesinde pansuman ve tetanos aşıları yapılan yaralılar, Kemalpaşa Devlet Hastanesinde kuduz aşısının olmaması sebebi ile Turgutlu Devlet Hastanesine yönlendirildi. Kol ve ellerinde derin yaralar oluşan Bavli ve Aktaş’ın durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.