BASİFED Terör Saldırılarını Lanetledi

BASİFED Terör Saldırılarını Lanetledi

Batı Anadolu Sanayici İşadamları Dernekleri Federasyonu (BASİFED) Başkanı Levent Akgerman yazılı bir açıklama yaparak terörü lanetledi.

Batı Anadolu Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu (BASİFED) Yönetim Kurulu Başkanı Levent Akgerman, Mardin, Diyarbakır, Van, Hakkari, Elazığ ve Bitlis gibi Doğu ve Güneydoğu Anadolu illerinde son zamanlarda gerçekleştirilen terör saldırılarına ilişkin bir basın açıklaması yaptı.

Akgerman, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Başta Elazığ ve Diyarbakır olmak üzere Mardin, Van, Hakkari ve Bitlis gibi Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerinde gerçekleştirilen, güvenlik görevlilerin yanı sıra birçok sivil vatandaşımızın hayatını kaybetmesine ve yaralanmasına neden olan menfur terör saldırılarını tüm kalbimizle lanetliyoruz. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralanan vatandaşlarımıza ise acil şifalar diliyoruz. Ülkemizin içinden geçtiği bu zor dönemde, terörün çirkin yüzü, toplumun huzur ve kardeşlik duygularını hedef almaya devam etmektedir. Toplumsal uzlaşının yarattığı birlik ve beraberlik duygularının, tüm kesimlerde aynı ortak inançla perçinlendiği böyle bir dönemde, terörün bütün şiddetiyle masum sivil vatandaşlara ve güvenlik personeline yöneldiği de dikkatlerden kaçmamaktadır.

Huzur ve istikrarı hedef alan, toplumu korku ve şiddet ile sindireceğini zanneden teröre karşı, bu zor zamanları hep birlikte atlatacağımıza inanıyoruz. İçinden geçtiğimiz böyle dönemlerde hiç olmadığı kadar barışa, huzura ve güvene olan inancımız azalmamalıdır.

Türkiye’nin başı sağ olsun!”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.