BASİFED,  terör saldırısını lanetledi

BASİFED,  terör saldırısını lanetledi

Akgerman, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kudreti bu gafilleri alt edecektir”

Batı Anadolu Sanayici İş Adamları Dernekleri Federasyonu (BASİFED) Yönetim Kurulu Başkanı Levent Akgerman, son olarak Kayseri’de meydana gelen bombalı saldırıyı şiddetle kınayarak terörü lanetledi

Çarşı iznine çıkan askeri taşıyan halk otobüsüne gerçekleştirilen bombalı saldırı sonucu 13 vatan evladının şehit düştüğünü ifade eden Akgerman, Türkiye’nin güneyinde yaşanan savaşın etkilerinin her geçen yurdun diğer kesimlerinde de etkisini artırarak gösterdiğini söyledi.  

Ülkemiz bu savaşı kazanacaktır

 

Türkiye Cumhuriyeti olarak birlik ve beraberlik içerisinde her türlü saldırıya göğüs gereceklerini açıklayan Akgerman, “Hükümetin gerçekleştirdiği operasyonlar ile terör örgütü köşeye sıkışmış ve telaş içerisine girmiştir. Terör bu sefer çarşı iznine çıkmış askerleri katledecek kadar çıkmaza girmiştir. Son 1 haftada iki bombalı saldırı ile ülkede kaos yaratılmaya çalışılıyor. Türkiye Cumhuriyeti’nin kudreti bu gafilleri alt edecektir. Daha evvel olduğu gibi ülkemiz bu savaşı er ya da geç kazanacaktır. Milletimizin başı sağ olsun” diye konuştu.İş dünyası olarak terör örgütlerine yapılacak her hamleyi desteklediklerini de hatırlatan Akgerman, “Vatanın bütünlüğü, milletimizin bekası için askerimizin ve polisimizin yanındayız “ dedi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.