BASIN ALDIĞIMIZ NEFES KADAR ÖNEMLİ

BASIN ALDIĞIMIZ NEFES KADAR ÖNEMLİ

Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneğinden gazetecilere 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle dernek binasında gazetecilerle bir araya geldi,

Medyaege- Mehmet  ÖZDOĞRU- Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneği  Başkan Vekili ve yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan gazeteciler kahvaltılarını yaptıktan sonra bir süre sohbet etti.

BASIN ALDIĞIMIZ NEFES KADAR ÖNEMLİ

Açılış konuşması yapan Dernek genel sekreteri Gökhan İlhan, “ Basın bizlerin sesi, kulağı olduğu kadar, aldığımız nefes kadar önemlidir “ diyerek başladığı programda söz alan Basından sorumlu yönetim kurulu üyesi Hayrettin Güngör ise “  Elazığ keşfedilmemiş bir cennet, Hazar dağı Harput ve kanyonları ile ziyaret edilmesi gereken ülkemizin cennet köşelerinde birisi, halkımızı ve sizleri bu cenneti keşfetmeye davet ediyorum “ dedi.

Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneği  Başkan Vekili Selami Kaymak,”,İzmir  Basın camiasında çalışan gazetecilerin ne tür şartlar altında çalıştıklarını bildiklerini ve bu zor yolda tüm çalışan gazetecilere başarılar dilediğini “ belirtti. Kaymak,”, Sosyal faaliyetlere çok önem veren bir derneğiz. İzmir’de okuyan Elazığ’lı gençlerimize burs vermeye başladık. Ailenin sosyal yapısını bildiğimiz için Anne ve Babası burada olmayan gençlerimize burs olarak destek vermeye başladık.. Sosyal sorumluluk projelerimiz olarak geçtiğimiz yıl kan verme kampanyasıve  Buca Engelli ler Derneği ile beraber güzel bir etkinlik yaptık. İzmir’de yanan Ormanlar için düzenlenen fidan kampanyasına dernek olarak destek verdik. Yine geçtiğimiz yıl göçmen federasyonu ille birlikte kültürpark’ta bizleri anlatan muhteşem bir gece düzenledik. Her yıl düzenlediğimiz “Peynirli Ekmek gününde” ise hemşerilerimizle birlikte bir araya gelerek genelenek ve kültürümüzü İzmir’de sürdürmeye devam ediyoruz. Birazdan kürsübaşı kültürümüzden bir kaç örneği ekibimiz sizlerin beğenisine sunacak. Geldiğiniz için gazeteci arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum Hoş geldiniz sefa getirdiniz diyerek sözlerini tamamladı.

FETHİ SEKİN ŞEHİT EDİLİNCEYE KADAR ELAZIĞLILARI BİLMİYORDUK

Davete katılan gazeteciler adına söz alan Ahmet Özsoy, “ Fethi Sekin şehit edilişine kadar biz Elazığlıları bilmiyorduk. Şehidimiz bizlere çok şey öğretti. Ruhu şad olsun, Allah ondan razı olsun. Tüm ülkemizin başı sağolsun. Sizlerin bu gün anlattıklarınız bizlerin kulağında kalacaktır. Gerçekten çok memnun olduk. Elimizden geldiğince sizlere destek olmaya çalışacağız. Teşekkür ederiz “ dedi.

Yeni Asır Haber Müdürü Tolga Tekin, ise yaptığı konuşmada “ Gazetemiz olarak, sosyal faaliyetlerde bulunan derneklerle ilgili güzel bir çalışma içerisine girdik. Sizin gibi bu işi iyi yapan derneklere desteğimiz sürecek. İzmir’de 6000’e yakın dernek var ancak çoğu tabela derneği durumunda, Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneğine yaptığınız çalışmalar ve sosyal projeler ve bizlere bu günü düzenlediğiniz için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneğinde çalışan gazeteciler günü kahvaaltısında konuşan Haber spikeri İlkay Kınay ise yaptığı açıklamada “ Her şey birlikte yapınca güzel oluyor. Şu an da burada o kadar güzel bir etkinlik var ki, sizlerin sayesinde burada bir çok arkadaşımızla tanıştık. Yüreğinize emeğinize sağlık sağolun “ diyerek sözlerini tamamladı.  


Daha sonra Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim kurulu üyeleri de tek tek gazetecilerin günün kutladı.

Kahvaltının ardından Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu ve üyeleri gazetecilerle günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdiği etkinlikte Elazığ Kürsübaşı ekibinin seslendirdiği yörenin türkülerine davetlilerde eşlik etti.

Düzenlenen çalışan gazeteciler kahvaaltı Etkinliğine, Ege Bölgesi Medya Basın yürütme derneği başkanı Gökhan Atlıhan, Mehmet Özüdoğru, Ahmet Özsoy, Aktivist Harun Cici, Levent Dikim, Yeni Asır Gazetesi Haber Müdürü Tolga Tekin, Haber spikeri İlkay Kıyak, Dernek Basın Danışmanı Mehmet Halit İlhancan ile  gazete temsilcileri ve İzmir Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu ve üyeleri katıldı.

arif-cayan-(1)-009.jpgarif-cayan-(2)-008.jpgarif-cayan-(4)-002.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.