Başkan Adayı Çelik: Geleceğin güçlü Bergama’sını birlikte yaratacağız

Başkan Adayı Çelik: Geleceğin güçlü Bergama’sını birlikte yaratacağız

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Bergama Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Tanju Çelik, Atmaca Mahallesi’nde sevgi gösterileri ile karşılandı.

Mahalle ve köylerde esnaf ve vatandaş buluşmalarının ardından merkez mahallelerde kahve konuşmalarına başlayan Dr. Tanju Çelik’in ilk gün ziyareti Atmaca Mahallesi’ne oldu. Mahalle sakinleri soğuk havaya rağmen Dr. Tanju Çelik’i davul, zurna eşliğinde coşkuyla karşıladı.

04.jpg

"BERGAMA'YI HEP BİRLİKTE GELECEĞE TAŞIYACAĞIZ"

Burada mahalle sakinleriyle konuşan Çelik; “Öncelikle gönül veren herkese teşekkür ediyorum. Bu sevginize her zaman layık olacağım. Bergama’da belediye başkanı olmak çok büyük bir onur. Üstlendiğim görevin ve bu kadim şehrin ağırlığını biliyorum. Hep beraber Bergama’yı geleceğe taşıyacağız. Geleceğin güçlü Bergama’sını birlikte yaratacağız”

“Neşesiyle, coşkusuyla Bergama’mızı renklendiren Atmaca bugün 1 Nisan’ın habercisi oldu, az kaldı. Bergama çağdaş ve gelişmiş insanlarıyla her alanda mutlu bir kent olacak” dedi.

KÜLTÜR MERKEZİ VE DÜĞÜN SALONU SÖZÜ

Çelik konuşmasında ayrıca, müziği ve yetiştirdiği sanatçılarıyla da tarihi bir öneme sahip olan Atmaca Mahallesi’ne Kültür Merkezi ve Düğün Salonu sözü verdi. Atmaca Mahallesi'ndeki buluşma vatandaşların Dr. Tanju Çelik'le hatıra fotoğrafları çekilmesiyle sona erdi.

02.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.