Başkan Abdül Batur: Adil bir Türkiye için iktidara yürüyoruz

Başkan Abdül Batur: Adil bir Türkiye için iktidara yürüyoruz

Ana gündem maddesini yaklaşan seçim sürecinin oluşturduğu CHP'li Belediye Başkanları Çalıştayı'na katılan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, "Milletimizden aldığımız güç ile aydınlık, adil ve demokratik bir Türkiye için adım adım iktidara yürüyoruz" dedi

Nilda Altın Okay- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından Van'da düzenlenen "Belediye Başkanları Çalıştayı", Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve11’i büyükşehir belediye başkanı olmak üzere 248 il ve ilçe belediye başkanının katılımıyla başladı. Belediye başkanları, çalıştay öncesinde 13 ilçede sahaya çıktı. Vatandaşlarla görüşerek sorunları dinleyen belediye başkanları, çözüm önerilerini anlattı.

ft09utiwqai6lsx.jpg

Ana gündem maddesini yaklaşan seçim sürecinin oluşturduğu çalıştaya katılan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, "Son 20 yılın, vatandaşlarımız için en kötü günlerinde, Milletin Sesini değerlendirmek ve çare olmak için çalışıyoruz" dedi.

ft2u7dzx0aeb-lx.jpg

Başkan Batur, çalıştaya ilişkin açıklamsında CHP Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde ve Genel Başkan Yardımcımız Seyit Torun’nun açılış konuşmaları ile Van'da, CHP'li Belediye Başkanları Çalıştayımız başladı. Son 20 yılın, vatandaşlarımız için en kötü günlerinde, Milletin Sesini değerlendirmek ve çare olmak için çalışıyoruz. Biz, Cumhuriyet Halk Partisiyiz. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde, Milletimizden aldığımız güç ile aydınlık, adil ve demokratik bir Türkiye için adım adım iktidara yürüyoruz." ifadelerini kullandı.

batur-deniz-salyasi-tehdidine-karsi-goreve-haziriz-h262188-2927c.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.