Başkan Abdül Batur: Derneklerle  yol yürümeye devam edeceğiz

Başkan Abdül Batur: Derneklerle yol yürümeye devam edeceğiz

Rumeli Balkan Dernekleri ile bir araya gelen Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, "Derneklerle yol yürümeye devam edeceğiz" dedi.

MEDYA EGE - Konak Belediye Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Abdül Batur, Rumeli Balkan Dernekleri ile bir araya geldi.

gcgsj5pwyaaiai6.jpg

Başkan Batur, buluşma ile ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Rumeli Balkan Kültürünün İzmir'de yaşatılacağına dikkat çekti.

gcgsj5ox0aap-w6.jpg

Başkan Batur paylaşımına şu notu düştü; "Bugün bir araya geldiğimiz Rumeli/Balkan derneklerimizin ve federasyonlarımızın değerli başkan ve yöneticilerine, iş ve sanat dünyasının değerli isimlerine teşekkür ediyorum. İzmir Anadolu’nun her ilinden olduğu gibi çok sayıda Balkan göçmenine ev sahipliği yapan hoşgörü şehridir. Ben de Selanik göçmeni bir ailenin çocuğu olarak kendimi bildim bileli Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu, dünyaya emsal olmuş Liderimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden bir milim dahi sapmadan Konak’a, İzmir’e ve vatanıma hizmet etmeye çalışıyorum. Çalışmaya da devam edeceğim. Balkan göçmeni hemşerimlerimizin kültürlerini yaşatan, birlik ve beraberliklerini güçlendiren federasyon ve derneklerimizle birlikte yol yürümeye devam edeceğiz."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.