Başkan Abdül Batur, Engelli Kedi Evi çalışmalarını yerinde inceledi

Başkan Abdül Batur, Engelli Kedi Evi çalışmalarını yerinde inceledi

Engelli Kedi Evi projesinin devam eden inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, "Veterinerlik Müdürlüğümüzün çalışanları ile birlikte, can dostlarımızın hayatını kolaylaştırmak için çalışıyoruz" dedi.

Nilda Altın Okay- Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Engelli Kedi Evi projesinin devam eden inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Ekiplerden gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi alan ve can dostların hayatlarını kolaylaştırmak için mücadele ettiklerini ifade eden Başkan Batur, "Çeşitli nedenlerle engelli kalan minik dostlarımız için yürüttüğümüz Engelli Kedi Evi projemizi çok yakın zamanda İzmirimize kazandırmanın mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız." dedi.

fsiycwpxwaadhny.jpg

Başkan Batur, incelemelere ilişkin paylaşımında "Konak Belediyesi Veterinerlik Müdürlüğümüzde devam eden ve çalışmalarında sonuna yaklaştığımız Engelli Kedi Evi projemizi yerinde inceledim. Veterinerlik Müdürlüğümüzün çalışanları ile birlikte, can dostlarımızın hayatını kolaylaştırmak için çalışıyoruz. Çeşitli nedenlerle engelli kalan minik dostlarımız için yürüttüğümüz Engelli Kedi Evi projemizi çok yakın zamanda İzmirimize kazandırmanın mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız." ifadelerini kullandı.

fsiyffvx0aipxm2.jpg

fsiycwqxoaawk-1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.